אוננות-לגי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוננות-לגי
    נואש
    01/09/2010

שלום רב

הסיפור הוא כזה:

אני במערכת יחסים רצינית וזוגתי לא מקבלת את העובדה שאני מאוננן

היא בכל פעם נעלבת מתעצבנת ועושה לי את המוות

בעבר הגענו להסכמה שאני לא אעשה זאת יותר מאשר אנחנו מקיימים יחסים-ואכן כך קורה-אך עדיין היא בשלה ואנחנו כל הזמן רבים על כך

בעיני זהו חנק והיא לא נותנת לי את האינטימיות שאני צריך ביני לבין עצמי

בעיניה- אני עושה כשהיא מעצבנת אותי ושיש לי שם מערכת יחסים שניה וזה חולני (אני באמת לפעמים מתנתק באוננות סתמית אחרי מריבה וזה נותן לי מפלט כמו כן הגיוון שיש בפורנו מספק עבורי מפלט -בדימיון כמובן- )

היא טוענת שזה חולני ושאני כבר בן 34 וזה לא נהוג-ואני חולה

אני מאונן אולי 2 בשבוע וזה לא בא על חשבון קיום יחסי מין-

גם כשהיא במחזור ואנו לא יכולים לקיים יחסי מין זה מפריע לה

אנחנו מאוד רוצים שהקשר שלנו יעבוד ואנחנו מדברים על חתונה אבל העניין הזה עולה וגורם למתחים כל הזמן

help

תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות-לגי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המקום שלך כתנאי הכרחי לקיום זוגיות

עדי בדיחי
    01/09/2010

הי נואש,

אני מעוניינת שדורית תפרט יותר, יש לה ניסיון בזה. בכל זאת אני מביאה בקצרה את דעתי:

1. אתה לא חולה. עובדתית, אתה נוהג כמו הרבה אחרים ואחרות.

2. לזוגתך יש בעיה רצינית של ביטחון בך, בעצמה, בקשר. אנא אל תדברו על חתונה כל עוד זה לא נפתר.

3. ניתוק באמצעות מעשה אינטימי או כל דבר אחר (וזה לא משנה מה-ריקמה, כיסוח דשא, פתירת סודוקו, בהייה באקווריום) הוא נורמלי לחלוטין בטח ובטח אחרי ויכוח!

לתת לך את המקום שלך הוא בפירוש בסיסי, תנאי הכרחי לקיום זוגיות. זוגיות היא לא "אחד". היא שניים עם "אחד" משותף. אי אפשר להיבלע כמו תאומים סיאמיים ולהיות סמביוטיים זה לזו. זה בפירוש חולה- אם העלנו מהו חולי.

4. זוגתך חייבת להבין שאין קשר לגילך, אלא זה נורמלי בכל גיל. היא צריכה "לגלות את טבע העולם" במובן הזה שגברים ונשים רבים מתנהגים כמוך- וזה הנורמלי כאן.

5. העובדה שהיא נעלבת מזה- מתנהגת ככה גם לאחר הסכם (שאגב שוב לקח ממך את המקום האישי שלך) מדאיגה ומראה על רמה גבוהה של קנאה (בעייתית), ורצון לשלוט כדי לא לאבד, ולא להיכנס לחרדה "הוא נהנה גם בלעדיי".

אשמח אם דורית תמשיך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורית, אשמח אם תתני חוות דעתך גם

עדי בדיחי
    01/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושת החופש במיניות היא חיונית

דורית כהן
    02/09/2010

נואש יקר, אני לגמרי מצטרפת לדברים שכתבה לך עדי.
    חלק מן המיניות שלנו בא לידי ביטוי באוננות, וכיום יותרו יותר זה מתקבל בצורה טבעית, שיש הנאה מסוג אחד כאשר מקיימים יחסי מין והנאה מסוג אחר - אישית, פרטית, רגועה וללא לחצים ואי וודאות - כאשר מאוננים. חלק גדול מאוד מן הגברים והנשים מאוננים גם תוך חיי הנישואין, בתור השלמה ובתור סוג אחר של עונג.
    אם חברתך כה נוקשה ביחס שלה לנושא - אולי שווה שתלכו לייעוץ חד פעמי.
    סביר שיהייה לה קשה לשמוע את הדעה שגם אני וגם עדי בטאנו כאן - ממך. כי היא לא רואה אותך בתור איש מקצוע ובנוסף - היא יודעת מה העמדה שלך ודעה זו תומכת בעמדה שלך...
    אז אולי היא תהיה מוכנה לשמוע זאת מפי אדם אחר, מקצועי ונייטרלי.
    לסיכום - תחושת החופש בתחום המיניות היא ממש חיונית בין בני זוג, ואין לאף אחד מכם חזקה על גופו או מיניותו של האחר.
    גם אצלי מופיעים סימני שאלה גדולים האם נכון להתקדם לחתונה במצב עניינים כזה.
    זה לגיטימי שהיא תבוא מלכתחילה עם דעות מסויימות נגד אוננות בזוגיות. אבל מה שמדאיג הוא שהיא לא זזה מעמדותיה. אין גמישות ויש שתלטנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נואש

חושבת
    01/09/2010

אני ממשיכה עם קו המחשבה של עדי,
    שלזוגתך קשה עם העובדה שאתה נהנה גם בלעדיה, ואני אוסיף- כי יכול להיות שהבעיה היא לא רק בה, אלא בזוגיות שלכם באופן כללי. יכול להיות שמשהו חסר לה, ובעיקר תחושה כי אתה נהנה איתה.
    אולי פירגון חסר, אולי שיחות עומק, אינטימיות נפשית וכדומה. אני לא יודעת מה, אבל לפי דעתי, בהחלט ייתכן כי התנהגותה של זוגתך היא רק סימפטום לבעיה אחרת- רחבה יותר וזוגית. כלומר, אולי האחריות על הפתרון , כמו גם על הבעיה, טמונה בשניכם, ולא רק בה.
    ייעוץ בו אתם מעלים את הנושא הזה, יכול לעזור לדעתי..

בהצלחה לכם..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו