מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כלוב של זהביעל01/09/2010
אני נשואה 5 שנים פלוס 2 ילדים. בעלי הוא בן אדם טוב לב. נותן לי כל מה שאני מבקשת, מעולם לא רב או מתלונן או מרים את הכל. הבעיה היא שהוא בן אדם סגור ריגשית, וחוץ מעל הילדים ועבודה, אין לי מה לדבר איתו..הוא גם אדם קצת קר מבחינה רגשית וקשה לי מאוד עם זה! דיברתי איתו על זה המון מפעמים, בכיתי לו, כתבתי לו, הסברתי לו יפה וכלום! הוא פשוט לא מבין מה אני רוצה ממנו.
בתקופה שלפני החתונה ראיתי את זה, ולקחתי בחשבון שהוא לא בן אדם שאיתו אדבר שיחות ארוכות, אבל בתקופה ההיא הוא היה צמוד אלי כל הזמן, מחבק בלי הפסקה , מנשק, ולא עוזב לי את היד. אז מבחינתי זה סיפק אותי..כל זה נמשך בערך שנה אחרי החתונה, ואז לאט לאט חזרנו לשיגרה והכל נעלם. כעט נשארתי בלי זה ובלי זה..וכמה שניסתי להגיד לו כלום לא עוזר. זה מפריעה לי כל השנים אך עכשיו שאני אחרי לידה וממש זקוקה לו, הוא עובד וחוזר כל לילה ב12 1 בלילה. כשאני בוכה לו הוא אומר שהוא עובד קשה ואין לו אפילו דקה במשך היום לשלוח לי אסמס. והוא אומר שאני לא מפרגנת לו. הבעיה היא שאני יכולה לבכות לו ולהעיר לו על זה והוא פשוט שותק..ככה הוא בכל המריבות, אני מעירה ומדברת איתו והוא פשוט שותק כי הוא לא אוהב לריב...
בקיצור מה עושים?? הוא בן אדם שלא יודע לתת חום וזה לא ישתנה. אני בן אדם שזקוק להמון חום ואהבה וגם זה כנראה לא ישתנה.... קיצר אין לי מה לעשות וממנו התייאשתי כבר מהשיחות
(יש לציין שהיו לנו תקופות ששתינו עבדנו קשה ועדיין זה הפריעה לי מאוד! כך שזה לא קשור שאני עכשיו לא עובדת..) בעבר הסברתי לו כמה זה חשוב לי ואמרתי לו שישלח לי כל בוקר הודעה ושלא יצא מהבית בלי נשיקה, אמרתי שבהתחלה זה מזויף ואז זה יבוא.. אבל זה החזיק בדיוק שבוע
תקופה מסויימת החלטתי לא להעיר לו על זה בכלל, וגם זה לא עזר. אומנם פחות רבנו אבל אחרי חצי שנה פשוט התפוצצתי.
מה עושים?? אני ממש מיואשת יש לי כבר 2 ילדים ואני לא רואה שמשהוא משתנה
האם להשלים עם העובדה ופשוט ללמוד לחיות בלי אהבה?
כשאני אומרת לו את כל זה הוא אומר שאני מדברת שטויות והוא מאוד אוהב אותי וזהו.מבחינתו השיחה הסתיימה.. אשמח לתשובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי בעזרת ייעוץ זוגי
דורית כהן02/09/2010יעל היקרה,אני מתרשמת שהצרכים הרגשיים שלך הם קבועים וזה לא משהו שנולד עכשו בגלל שאת לא עסוקה. גם ראית זאת לפני החתונה.
אינני חושבת שניתן לעשות שינוי דראסטי ללא ייעוץ מקצועי לשניכם. את צודקת שלפעמים צריך להתאמן בצורה מלאכותית על מחוות שונות ועל שיחה איכותית יותר - בעזרת הייעוץ הזוגי שמאמן אתכם להיות פתוחים, לשתף, להיות קשובים, להתעניין, להביע חום ואהבה בצורות שונות.
יתכן שלא תהיה לך ברירה אלא להתעקש על ייעוץ זוגי. אחרת צפויים לך חיים ארוכים של חסך רגשי ושל תיסכול וכל אלו יפגעו מאוד באהבה ובמשיכה כלפיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי פתרון בשבילך
גיא קורנהאוזר02/09/2010קודם כל לדעתי את שמה את עצמך במצב חלש בעצם זה שאת זקוקה למשהו ממנו.
דבר שני, לפעמים כדי להשיג את מה שאת רוצה צריך לעשות הפוך ממה שאת עושה.
תתחילי להיות קצת רעה אבל בצורה לא גלויה אלא יותר כדי להעניש אותו, אני מקווה שאת מבינה למה אני מתכוון...לדוגמה: תנסי להכין אוכל לא טעים במיוחד, או אם הוא מציע לעשות משהו בשבת או שישי תבטלי את הרצון שלו בצורה קצת גועלית כמו לצחוק על זה שהרעיון טפשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)