מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אמון שנפגעדורון02/09/2010
שלום לך,
הכרתי בחורה נפלאה לפני כחצי שנה מאז אנחנו מאוהבים עם מריבות מסויימות משני הצדדים. אני בן 34 והיא בת 27 .
בעברה היא יצאה עם מישהו שמבוגר ממנה ב20 שנה ולי זה מפריע מאוד למרות שאין לה הרבה מה לעשות כי זה היה בעבר ואני מודע לזה. כל הזמן הייתי עושה לה סצנות על איך היא הלכה איתו ואני יודע שאני לא בסדר.
נפרדנו בעבר בגלל אותה סיבה כ 3 פעמים והבטחתי לא לדבר איתה על העבר.
לפני 10 ימים לא הצלחתי לעמוד ורבנו שוב על אותה סיבה רק הפעם זה היה סופי מבחינתה. ראוי לציין שהיא בחורה ששוברת את הכלים די מהר ואז מתרצה. היום החרטה שלי באה ממקום אחר היום אני אחר אך היא נעולה בשלה. ואני מאוד אוהב אותה ורוצה להחזיר את האמון שלי בא.
אני די ליברל,טייס במקצועי.
איך מחזירים אותה ואת האמון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעבר שלנו יש חלק חשוב במי שאנחנו
עדי בדיחי03/09/2010הי דורון.
נפרדתם 3 פעמים בחצי שנה. אני מניחה שהעלילה הזאת צבעה לכם את כל הקשר..
תראה, מיותר לציין שטעית כשלא קיבלת אותה כפי שהיא. היא באמת לא יכולה לשנות את העבר. התנהגות ותגובתיות כזאת לאורך הקשר, מצידך, כנראה גרמה לה להרגיש הרבה בושה, כנראה זה הציף גם תגובות אחרות דומות שקיבלה בעבר (משפחה הורים, חברים או סתם אנשים שהרימו גבה), ייתכן וזה פתח אצלה משהו לא נעים. וכל פעם שמטיחים בפניך טעויות או דברים ש"מקובל" להתבייש בהם- זה מאוד מאוד מרתיע. והיא עזבה. היא לא יכלה לספוג את זה בכמות הזאת בחצי שנה. אני מדגישה את הזמן הזה כי אם הגעתם לידי פרידה אמיתית 3 פעמים כנראה שלפני זה היו המון המון חיכוכים וריבים.
מה אתה יכול לעשות עכשיו? לא יודעת. הרבה כבר עשית. מה שכן, הייתי מציעה לכתוב לה מכתב-מכתב. אמיתי, מהלב, עם התחייבות לא להזכיר את הנושא הזה יותר, להחליט שהשלמת, שאתה באמת מקבל אותה כפי שהיא, עם העבר ועם תיבת הפנדורה (ואגב זה לא שמדובר בשלד מהארון, אז היה לה קשר עם מישהו מבוגר- היה!). אולי תצרף לזה איזה זר פרחים.
בכל אופן במכתב הזה כדאי שגם תציין שאתה לא תיצור קשר יותר אם היא לא מוכנה. ולמה? זה יתן תחושה של חופש ואפשרויות לחשוב על ההצעה שלך, בראש שקט ולא חשש מתי תציע שוב. פשוט, אם היא לא עונה, תעזוב את זה.
יתכן ובאמת לא מתאים לך שהעבר של בת הזוג יהיה "לא בנורמה", ואתה צריך להבין דבר פשוט- מי שאתה יוצא איתה ומתאהב בה- אתה מתאהב גם בעבר שלה, כי היא עיצבה את ההווה לפיו.
יתכן והקשר הזה תרם רבות למי שהיא היום, ייתכן והיא באמת היתה זקוקה לקשר כזה מסיבות כאלה ואחרות, אולי סיבות מאוד אישיות שלה שאולי עדיין לא פתחה מולך, אולי היתה רוצה אבל לא איפשרת. לכן בכל פעם שאתה נתקל במשהו מהסוג הזה, תבין שהעבר שלנו הוא קובע לא פחות מי אנחנו מאשר ההווה. אולי תציין גם את זה מולה והיא תוכל יותר להבין שהשתנת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)