דילמה רגשית.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דילמה רגשית.
    שירלי
    10/09/2010

דורית שלום.
    ראשית אני מודה לך על התייחסותך למכתבי.
    שנינו בני 43.
    הוא מצידו היה מחזיר את המצב לאחור לו יכל.. נראה על פניו שמיקומו לא נוח. ואצלי היתה לו תחושת בית של ממש עם חופשיות שלא קיימת אצל הוריו!
    הוא יודע שהמצב בנינו מבחינה זוגית לא יהיה וזאת מאחר ובביתו זרע המון רוע לגביי בתקופה שהיה כעוס. על פניו נראה שהוריו מאוד משפיעים עליו והוא לא יתמרד נגדם .
    אני לא יודעת אם להמשיך קשר זה כידידה או להתנתק לגמרי.??
    ציינתי שיש לו הודעות אלי אחת ליומיים בהקשר של געגוע אך חייו ממשיכים. מה גם שאמר לי "העולם ממשיך" יהיה בסדר...
    האם להמשיך בקשר ?
    או להניח לו ולהתמודד עם הכאב של הניתוק עד שהזמן ירפא??
    תודה מראש על התייחסותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה רגשית.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא להישאר באשליות

דורית כהן
    16/09/2010

שירלי יקרה, לפני שעניתי לך קראתי שוב את הודעתך הראשונה - חבל שלא שירשרת את ההודעה השנייה, זה עוזר גם לקוראים שלנו.
    מנקודת המבט שלי - כמובן מבלי שיהיה בידי מספיק מידע (ואין לי כלום מן הצד שלו, כי הוא לא כתב כאן כלום) - אין כאן מספיק אהבה מצידו והוא כבר נע הלאה ולא רואה בקשר ביניכם אהבה אלא ידידות. יש בו כנראה משהו חם ומעניק כלפי כל העולם, כמו כלפי הוריו שחשוב לו לרצות אותם. מן המקום הזה הוא ממשיך להעניק לך - סמסים לפני השינה ועוד...ואת ממש ניזונה מן הנתינה הרגשית שלו וקשה לך להתנתק מכך.
    אם חשוב לך למצוא זוגיות חדשה - עליך להתנתק וללכת הלאה, ולא להשלות את עצמך שמשהו כאן ישתנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו