מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח לקבל עצהאבי10/09/2010
מזה כ 4 שנים אני נמצא בזוגיות .
בגדול היחסים מאוד טובים ,אני ממש אוהב ומעריך את בת זוגתי שתחייה ... :-)
מזה כשנתיים ,מצב יחסי המין שלנו בכי רע לטעמי (פעמיים בחודש לכל היותר )
דברתי עמה על כך רבות, בהתחלה טענה שאני לא עוזר בבית החלטתי שאני לוקח על עצמי ונהייתי מר ניקיון -לצערי המצב לא השתפר .
אח"כ טענה שאני לא רומנטיקן ,החלטתי לקחת את הרומנטיקה כמה צעדים קדימה ונהייתי רומיאו משום מה גם זה לא צלח
החלטתי לקחת עוד צעד וללכת לטיפול זוגי אך משום מה זה לא נשא פרי
בגדול אני מתרשם שזוגתי נטולת חשק ואני נמצא בפני צומת מרכזי בחיי ,אנחנו דיי מדברים על חתונה ואני לא יודע אם אני אוכל להתמודד עם המצב לעולמי עד
אשמח לשמוע חוות דעת חשוב לציין שאני באמת באמת אוהב אותה אין לי כוונות לבגוד ואו לשלם על סקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיניות טובה חשובה לזוגיות טובה
דפנה ולדמן12/09/2010שלום לך,
חיי מין טובים, אשר בהם שני בני הזוג נהנים ומסופקים, הינה בהחלט אחד הפרמטרים החשובים להצלחה של חיי נישואין וזוגיות טובה לאורך זמן.
ניתן להבין ממכתבך שבשנתיים הראשונות היו חיי המין שלכם טובים יותר, והשיבוש חל בשנתיים האחרונות. לכן כדאי להבין מה השתנה. ייתכן שההורמונים של ההתאהבות שהיו קיימים בשנתיים הראשונות בינכם פשוט התפוגגו עם הזמן (כפי שבדרך כלל קורה)? ואתם צריכים ללמוד ביחד כיצד לעורר, להחיות ולשמח את הזוגיות שלכם לאורך זמן? ייתכנו סיבות נוספות, אישיות מצד בת הזוג, או שקשורות לשניכם.
כמו כן אתה מציין שניסיתם טיפול זוגי וזה לא עזר.
ראשית, ייתכן שטיפול זוגי אחד לא יצליח ואחר כן.
שנית, כדאי הפעם לשקול מטפל זוגי שמומחה גם בטיפול מיני.
בהצלחה!
דפנה ולדמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי יקירי....
שרית12/09/2010יחסי המין הם ה"דבק" של הזוגיות וכמו רהית או כל דבר ש"דבק" מחזיק או מחזק אותו בלי זה זה יגמר מהר אם זה לא נגמר כבר.....
נשים (ואני אישה) לרוב לוקחות את הגבר כמובן מעליו וחושבות שחתונה או ילד יעשה שהגבר ישאר לנצח. טעות טעות טעות...שום דבר לא מובן מעליו ועם כבר רק כחברים אחרי רק 2-3-4- שנים כבר אין מין....אז מה יהיה אחרי ילד 2-3-? הסיבה היא לא בעזרה שלך בבית או בזר הפרחים הסגול עם פסים ובדיוק אתה תקנה ביבוא מחו"ל במיחד לזוגתך אלה ביחסים שלכם וברצון של "הגברת" להיות להמשיך להיות "שלך". המלצה? לא למהר לרב...אפילו שהשעון דופק. אין למהר לכלום כי אחרכך...הכאב והכסף והפצעים שום זמן ושום שעון לא ירפא. :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הזמן שהקדשתן
אבי13/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)