לא בטוחה איך לתיחס לעניין..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא בטוחה איך לתיחס לעניין..
    הילי
    11/09/2010

שלום. אני צעירה בת 30 שמאורסת לבחור בן 37. אנחנו כחודש לפני החתונה ובעקרון חיים בארה"ב כבר שנים רבות, אך רוב המשפחה וחברי הילדות נימצאים כאן בישראל לכן החלטנו להתחתן בארץ. היגענו לכאן לתקופה של 3 חודשים, עד לחתונה, ומאז שאנחנו בישראל, בעלי לעתיד לא מפסיק לנסות ליצור קשרים דרך האינטרנט עם "ידידות" מתקופת התיכון, חברותיהן ואחיותיהן בטענה שהם מכירים עוד מימי הילדות (למרות שלא היו בקשר 20 שנה..) ובתירוץ שאנחנו צריכים כמה שיותר מוזמנים לחתונה. א. אני יודעת שזה רק תירוץ, כיוון ש-90 אחוז מה"חברים/חברות" הללו שהוא פתאום יוצר איתם קשר חודשיים לפני לא יגיעו לאירוע, ב. אני לא מבינה למה הוא מחפש "ידידות" חדשות כביכול, שנינו מבינים ויודעים את הגבולות המקובלים (על שנינו, כן, זה הדדי) שלא מוסיפים פתאום "ידידים" או ידידות חדשים, על אחת כמה וכמה אם הם רווקים, אז ברור שזה "נחמד" שיש תירוץ שכיביכול אלה לא ידידות "חדשות אלא עתיקות יומין. עלי זה לא מקובל. השאלה היא כיצד אני מעבירה לו את המסר מבלי לעשות עיניין גדול מהנושא?? אני מרגישה מוזר אבל זה באמת מפריע לי. במיוחד לאור העובדה שאני מסוגלת לחדש קשרים עם פי 10 יותר "ידידים" בני המין השני מתקופת התיכון שמאוד ישמחו לחזור להיות איתי בקשר, אבל משום מה אין לי עינין בכך ואני בהחלט לא מבצעת... גברים אחרים לא מענינים אותי. אני מרגישה כאילו הוא "מחדיר בי מוטיבציה" (שהיא מאוד שלילית ולא רצונית אצלי) לחזור וליצור קשרים עם גברים מהעבר... למה אני צריכה את זה בכלל?? מה עושים???? בבקשה עזרה.. תודה מראש וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבחן לזוגיות טובה לפני החתונה

דפנה ולדמן
    12/09/2010

שלום לך.
    אתם שלושה חודשים לפני החתונה ואת מעלה הרהורים ושאלות על אמון הדדי, צורך של בן הזוג ב"ידידות חדשות/ישנות", וכיצד התנהגותו משפיע עליך. עכשיו, כשאתם לפני החתונה, ניצב בפניכם אתגר חשוב ובסיסי לזוגיות טובה. והוא, היכולת לשוחח על הנושא בפתיחות, כנות, וללא דרמות.
    דברי איתו בכנות, על איך שאת מרגישה ומה זה עושה לך, כשהוא מנסה לחדש קשרים מהעבר.
    אל תאשימי אותו, אל תתקפי. הביעי את רגשותייך בעניין, ואפשרי לו להסביר את עצמו.
    באמצעות דו שיח נכון תוכלי לברר את טיב היחסים ביניכם. בהצלחה!
    דפנה ולדמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו