מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפסקה בזוגיותרונן19/04/2007
בעקבות משבר מתמשך חברתי החליטה על הפסקה ביחסים בתחילה לשבוע וזה נמשך כבר שבועיים הייתי רוצה לדעת מה עליי לעשות והאם ההפסקה היא בשביל להירגע או שקשה לה להגיד לי את זה. מה עליי לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להיעמד על רגליך שלך
דורית כהן19/04/2007רונן יקר, נתת כאן מעט מדי מידע. על איזה רקע הוא המשבר המתמשך? האם זו פעם ראשונה? כמה זמן נמשכת החברות שלכם? אתה נשמע לי צעיר, האם זו החברות הראשונה שלך?
הדבר הכי בריא שאתה יכול לעשות כאשר קורית פרידה שכזאת הוא ללמוד להרגיע את עצמך.
חפש בעברך מה הצליח להרגיע אותך במצבים של עגמת נפש רצינית: אולי ספורט, אולי שיחה ושיתוף עם חברים, אולי פעילות מרובה מכל סוג שהוא.
ככל שאתה תהיה רגוע יותר ותקבל שלה יש את הקצב שלה ואולי לה יש אג'נדה אחרת כבר, כך תצא מחוזק יותר ממה שקורה עכשו. אני גם חושבת שבכל מקרה היא היתה רוצה אותך חזק ועומד על רגליך ולא "שבר כלי" שאיבד את העשתונות ומתרוצץ כדי לדעת מה עוד הוא יכול לעשות כדי להחזיר אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמתנה ?!
אבי19/04/2007לרונן, עלייך לשאול את עצמך : מה הביא אתכם לפרידה "הזמנית" ?
האם במערכת יחסים קרובה יכולה להיות הפסקה כל שהיא ?!
אם התשובה היא כן, אזיי יש מקום לבדוק, א' האם אתם מכירים האחד את השניה מספיק טוב בכדי לתת את ה-space הדרוש לכל אחד מכם ?
ב' האם במערכת היחסים ביניכם יש סובלנות וסבלנות לראות את צרכיו של האחר( להיות עם עצמך,להיות עם חבר/ה אחרת חוץ ממני וכו') ?
וכמו שדורית כתבה, גם לדעתי לא נתת מספיק פרטים, שאפשר יהיה למצוא הסבר "אמיתי" לפרידה.
בכל מקרה אני מאחל לך, חזק ואמץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)