הפסקה בזוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הפסקה בזוגיות
    רונן
    19/04/2007

בעקבות משבר מתמשך חברתי החליטה על הפסקה ביחסים בתחילה לשבוע וזה נמשך כבר שבועיים הייתי רוצה לדעת מה עליי לעשות והאם ההפסקה היא בשביל להירגע או שקשה לה להגיד לי את זה. מה עליי לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקה בזוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להיעמד על רגליך שלך

דורית כהן
    19/04/2007

רונן יקר, נתת כאן מעט מדי מידע. על איזה רקע הוא המשבר המתמשך? האם זו פעם ראשונה? כמה זמן נמשכת החברות שלכם? אתה נשמע לי צעיר, האם זו החברות הראשונה שלך?
    הדבר הכי בריא שאתה יכול לעשות כאשר קורית פרידה שכזאת הוא ללמוד להרגיע את עצמך.
    חפש בעברך מה הצליח להרגיע אותך במצבים של עגמת נפש רצינית: אולי ספורט, אולי שיחה ושיתוף עם חברים, אולי פעילות מרובה מכל סוג שהוא.
    ככל שאתה תהיה רגוע יותר ותקבל שלה יש את הקצב שלה ואולי לה יש אג'נדה אחרת כבר, כך תצא מחוזק יותר ממה שקורה עכשו. אני גם חושבת שבכל מקרה היא היתה רוצה אותך חזק ועומד על רגליך ולא "שבר כלי" שאיבד את העשתונות ומתרוצץ כדי לדעת מה עוד הוא יכול לעשות כדי להחזיר אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המתנה ?!

אבי
    19/04/2007

לרונן, עלייך לשאול את עצמך : מה הביא אתכם לפרידה "הזמנית" ?
    האם במערכת יחסים קרובה יכולה להיות הפסקה כל שהיא ?!
    אם התשובה היא כן, אזיי יש מקום לבדוק, א' האם אתם מכירים האחד את השניה מספיק טוב בכדי לתת את ה-space הדרוש לכל אחד מכם ?
    ב' האם במערכת היחסים ביניכם יש סובלנות וסבלנות לראות את צרכיו של האחר( להיות עם עצמך,להיות עם חבר/ה אחרת חוץ ממני וכו') ?
    וכמו שדורית כתבה, גם לדעתי לא נתת מספיק פרטים, שאפשר יהיה למצוא הסבר "אמיתי" לפרידה.
    בכל מקרה אני מאחל לך, חזק ואמץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו