אהבה ישנה שחזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אהבה ישנה שחזרה
    אלינור
    12/09/2010

נשואה 4 שנים, לאדם שהאהבה לא הייתה על ההתחלה, לא הייתה התאהבות עצומה אלא יותר קשר ואהבה שנבנתה עם הזמן...
    לפני שנים - 15 בערך היה לי חבר, נפרדנו ואח"כ היינו שנים בקשר של און אנד אוף..לפני 7 שנים בערך הוא התוודה שכל הזמן הזה אהב אותי ולא הפסיק לחשוב עלי אבל אז נסע תקופה לחו"ל. כשחזר קצת השתנו החיים והנסיבות ולא היינו יחד, נוצר נתק ואחרי זמן הכרתי את בעלי והכל זרם.
    כל הזמן הזה לא שכחתי אותו ואהבתי אותו עם תחשוה חזקה של פספוס. לפני כמה חודשים הוא חידש איתי קשר והתוודה שעשה טעות ושהוא לא ישכח אותי. שנינו מרגישים פספוס אבל יודעים שכרגע זה לא אפשרי. מצד שני לא רוצה להוציא אותו מחיי. מה עושים???? אני מבולבלת, ואני אוהבת אותו אבל גם את בעלי - בדרך שונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהבה ישנה שחזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתגובות גם מכם....

אלינור
    13/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתרגש או להמשיך יציב

עדי בדיחי
    14/09/2010

הי אלינור,
    מתנצלת על העיכוב.

זה קורה להרבה, קשר מרגש מהעבר פתאום חוזר, ואיתו כל הזכרונות והריגושים. כאן את מוסיפה מימד נוסף- ההתאהבות שלא כ"כ קרתה לך עם בעלך וזה לדעתי מה שקשה- התחושה שזה התפספס או לא קרה עם הבעל אבל קרה בגדול עם האקס.

אני מציעה לחשוב טוב על ההשלכות- לכל קשר יש את סוף ההתאהבות ותחילת האהבה, לחלק מהזוגות זה קורה מיד ולחלק אח"כ, אבל זה בטוח קורה. אני לא יודעת מה היה קורה אם התחתנת עם האקס ולא עם זה הנוכחי, סביר להניח שגם שם, כמו בכל זוגיות- היו קשיים.

עם בעלך את תארת לדעתי משהו יציב יותר, שנבנה לאיטו אבל ללא זיקוקי דינור, ועם האקס- היו הרבה מתחים- פרידה, חזרה, חו"ל, מרחק, מיסתורין.. השאלה במה את בוחרת: לעשות סטופ לחייך היציבים והידועים וללכת על המסתורין והאקשן? או להישאר כפי שאת ורק "להתרפק" על זכרון העבר אבל לא מעבר לזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי עדי

אלינור
    15/09/2010

תודה על התשובה. אני יודעת שאת צודקת, הבעיה שעם בעלי החיים יציבים אבל לא ממש, כי יש הרבה מריבות וחוסר הבנות, עם הקשיים אנחנו בונים את היחסים. גם אני לא יודעת מה היה קורה אילו.... אבל לא מסוגלת כרגע להרפות. אני לא מעוניינת להכנס למערכת רומנטית איתו בגלל שאני נשואה, והוא לא שוכח את זה, כאילו התחלנו קשר ידידותי כרגע, אבל מפחיד אותי בו זמנית.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איתות על היחסים עם הבעל

עדי בדיחי
    16/09/2010

הי אלינור,

זה בסדר שזאת החלטתך, אבל זה קצת להתקרב לאש יותר מדי. כי כשיש מול האקס אינטראקציה שמפצה איפשהו על היחסים מול הבעל- זה יכול בסופו של דבר להפוך לרומן אסור.. גם אם זה לא בפועל - אלא בתחושה- לדעתי זה לא נכון.

את באמת צריכה לבחון את הקשר עם בעלך לעומק, ולחשוב טוב איך את רואה איתו את הקשר גם בשנים הקרובות. יתכן והאקס הוא רק פרוז'קטור על היחסם עם הבעל שבא לאותת שלא כ"כ טוב לך, ואיך לפתור את זה. אפשר ללכת לטיפול ולעבוד חזק על הקשר, ואפשר לוותר מראש .. קחי את הזמן לחשוב ואם את צריכה להתייעץ מקצועית עם מישהו- עשי זאת, גם ברמה הפרטנית (ז"א שרק את תלכי). אולי זה ישפוך אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו