מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אהלן..אני12/09/2010
לא היהי לי קשר אף פעם לטווח הארוך ולא קיימתי יחסי מין.
אני כרגע במהלך שירות צבאי... ויוצא לי בזמן האחרון בחודשיים האחרונים לצאת לדייטים
אני בחורה שנראת נחמד אני חושבת ואף פעם לא קרה שגבר לא מתקשר אליי אחרי דייט ראשון...
במהלך כל השנה לא יצאתי עם אף אחד ולפני כחודשיים התחלתי להתנסות בדייטים שונים ...
ושמתי לב שגברים פשוט אחרי הדייט הראשון לא חוזריםאליי דבר שאני לא רגילה אליו.... וזה מתחיל להעיק עליי ולגרום לי להרגיש כאילו אני לא בסדר או שאני משעממת, או שאני לא יודעת מה... פשוט מסיקים מסקנות משלהם ולא מתקשרים אליי בחזרה.. זה מוזר לי וזה חדש לי...ואני לא מבינה למה
אני דווקא אשת שיחה נחמדה...אני זאת שמשתעממת בקלות... אם כבר ואני זאת שלא אחזור לגבר... אבל... הפוך?....או שנרתעים ממני או שאני משעממת או שחושבים שאני לא רצינית... או מרוב שאני רוצה להראות ביטחון אני מראה ההפך....אני כבר לא יודעת 5 פגישות שונות... ואין קול ואין עונה מאף אחד....
אוף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנסויות חשובות
עדי בדיחי14/09/2010הי לך,
ייתכן ומה שאת חווה קשור דווקא לגיל שלך ולמסגרת בה את חיה היום. אז היית בתיכון או במערכות חברתיות שמבוססות על חוויות לימודים, שזאת מסגרת בפני עצמה. בצבא זאת מסגרת שונה וייתכן ואלו אותם פוגשת הם גם שונים. הן נפשית והן ביולוגית. בגיל הזה עדיין מחפשים מה רוצים, עדיין לא מתיישבים לגמרי- זה גיל של ניסוי וטעיה, ותהייה... כמו כן יש את ה"לא רוצה להראות שאני רודף או רוצה מדי כדי לא להיכוות", בעוד בגיל צעיר יותר יש נטיה ללכת על כל הקופה ו"מה שיהיה יהיה" ולו רק כדי לחוות את ההתאהבות המיוחלת- ולהסתכן.
מעבר לכך, בצבא- יש את ההכרח הזה להישאר עם אותם חבר'ה תקופה ארוכה (כשנמצאים באותו מקום), ואולי אם יצא לך לחוות את התחושות האלו של הדחיה במסגרת הזאת- ייתכן וזה גם קשור.
בגדול, מה שאת מתארת הוא לא מוזר או חריג. דחיות ועוד בבליינדייטים זה דבר שבשיגרה, אי החזרות האלו בטלפונים וכו'- לצערנו זה קורה כל הזמן. והנה, גם את לא תמיד מחזירה טלפונים- כך שזה קורה לך וזה קורה לאחרים..
אם את מרגישה שיש משהו בך שאת רוצה לשפר ואת באמת באמת חושבת שיש משהו שמפריע לך- הייתי ממליצה לנסות לזהות מה זה- האם שאת משדרת חוסר רצון כדי לא להיפגע, האם את משדרת ביטחון מדי, האם את לא מקשיבה לזה מולך (הכל השערות). ואם את אמיצה- אולי פעם אחת שווה להתקשר לאותו בחור שלא חזר, רק לשם המחקר, ולשאול אותו מה הסיבה לאי חזרתו ואם יהיה מספיר כנה- אולי יספר לך משהו חדש.. קשה לעשות את זה אבל זכור לי מעברי ונסיוני שזה יכול לקרות.
אולי כדאי לנתב את ההרגשה הזאת לתחושת אתגר- אולי תהיי את המובילה ואת זאת שתיזמי המשך קשר. היום לא מצפים דווקא מהגבר, בטח שלא בגיל כה צעיר, לחזר.. נסי להיות בצד המחזר היוזם, ואז גם תהיי זאת שמושכת בחוטים ולשלוט יותר על מה שקורה.
כך או כך -זה ניסיון חשוב עבורך, להתנסות ולחוות עוד דברים, כן להיות בטוחה בעצמך שמי שיתאים הוא זה שישאר ויראה רצון. אין לי ספק שכל ההתנסויות האלו מביאות אותך למקום חשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חג שמח
..אני21/09/2010קודם כל תודה רבה לך.... וחג שמח
האמת שכבר ניסיתי בעבר ליזום ולשאול... למה לא חזרת אליי? וכו'...
הבנאדם אמר שלא התגבר על החברה שלדעתי זה שטויות ורוצה שנישאר ידידים.. ובכלל לא מתכתב איתי....חירטוטים.. לכן אני מפחדת לנסות שוב.. אני לעשות בדק בית אצל עצמי כל הזמן כי חשוב לי הביטחון העצמי. ..אז אולי אני יותר מתעסקת בזה יותר מידי? ואז רואים את זה? ...לא יודעת...אני מקווה שכמו שאמרת זה באמת טבעי אבל בשבילי לחוות דחייה... לוקח אותי הרבה צעדים אחורה.... אם אני מתקדמת ואז חווה דחייה זה הרגשה נוראית.. ובכלל דחייה במובן הזוגי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)