מה קרה לאשתי?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה קרה לאשתי?
    אנונימי
    13/09/2010

אשתי כבת 53 לאחרונה שמה דגש יותר מידי על מראה החיצוני. זה יפה שמתופחת, גם אישה יפה ונאה, אך לכל דבר יש גבול. לפני שבועיים, הפתיע אותי ועשתה עגיל קטן על האף. הייתי בשוק, בגיל הזה?. אמרתי לה: שאני לא רואה בעין יפה לשים עגיל על האף, אבל אם טוב לך גם טוב לי. אך בתוך תוכי אני מתבייש ולא רואה את זה באור חיובי. מה גורם לאישה בגיל הזה, שהיא כבר סבתא לעשות עגיל באף?!?! האם זה נראה לכם נורמלי????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה קרה לאשתי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממתין לתגובה

אישה
    13/09/2010

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חפש

שמחה
    14/09/2010

ידידי היקר
    חפש מי יכול לגרום לה לתפח את עצמה ויותר מזה להיות שוב צעירה
    בעל ניסיון...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללכת בקו שלה

עדי בדיחי
    14/09/2010

הי אנונימי,

אשתך כנראה מחפשת חידושים, ריגושים. ובגיל הזה כנראה עולה הצורך להרגיש עדיין מושכת, מיוחדת, מעניינת.. אולי אפילו אותך? נסה דווקא לפרגן ולעודד, ואולי לתת תשומת לב מסוג אחר- קצת לשנות את האוירה בבית, את הבילויים, לנסות דברים חדשים (במילים אחרות להמשיך את הקו שלה), ואז אולי היא תנסה דווקא פחות להתבלט מולך, כי היא מקבלת את תשומת הלב שזקוקה.

הרבה פעמים זה רצון ש"תראה אותי" לכן היא בולטת. מעבר לכך ייתכן ויש צורך שלה, אישי, פנימי, להתנסות בדברים חדשים, לקבל פידבק על החזות שלה ולהרגיש מושכת ומעניינת. אם אתה תיתן לה את זה- היא תרגיש טוב. תן לה פידבק על כך ותיזום דברים חדשים איתה, כי נראה לי שזאת השורה התחתונה שלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו