מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה קרה לאשתי?אנונימי13/09/2010
אשתי כבת 53 לאחרונה שמה דגש יותר מידי על מראה החיצוני. זה יפה שמתופחת, גם אישה יפה ונאה, אך לכל דבר יש גבול. לפני שבועיים, הפתיע אותי ועשתה עגיל קטן על האף. הייתי בשוק, בגיל הזה?. אמרתי לה: שאני לא רואה בעין יפה לשים עגיל על האף, אבל אם טוב לך גם טוב לי. אך בתוך תוכי אני מתבייש ולא רואה את זה באור חיובי. מה גורם לאישה בגיל הזה, שהיא כבר סבתא לעשות עגיל באף?!?! האם זה נראה לכם נורמלי????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתין לתגובה
אישה13/09/2010תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחפש
שמחה14/09/2010ידידי היקר
חפש מי יכול לגרום לה לתפח את עצמה ויותר מזה להיות שוב צעירה
בעל ניסיון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללכת בקו שלה
עדי בדיחי14/09/2010הי אנונימי,
אשתך כנראה מחפשת חידושים, ריגושים. ובגיל הזה כנראה עולה הצורך להרגיש עדיין מושכת, מיוחדת, מעניינת.. אולי אפילו אותך? נסה דווקא לפרגן ולעודד, ואולי לתת תשומת לב מסוג אחר- קצת לשנות את האוירה בבית, את הבילויים, לנסות דברים חדשים (במילים אחרות להמשיך את הקו שלה), ואז אולי היא תנסה דווקא פחות להתבלט מולך, כי היא מקבלת את תשומת הלב שזקוקה.
הרבה פעמים זה רצון ש"תראה אותי" לכן היא בולטת. מעבר לכך ייתכן ויש צורך שלה, אישי, פנימי, להתנסות בדברים חדשים, לקבל פידבק על החזות שלה ולהרגיש מושכת ומעניינת. אם אתה תיתן לה את זה- היא תרגיש טוב. תן לה פידבק על כך ותיזום דברים חדשים איתה, כי נראה לי שזאת השורה התחתונה שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)