מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ריב עם חמה שהבעל לא מתערברונית אשטמקר13/09/2010
כל פעם מחדש אני ובעלי רבים בקשר לחמתי אנחנו נישואים 5 שנים+2 ילדים מתוקים .ומאז שאני זוכרת כל דבר היא צריכה לדעת אם זה בקשר לקניות,בקשר לילדים,עם זה איזה משחק קנינו להם מה הם אוהבים לעשות בשעות הפנאי.מה קורה בבית,ומה הסיפור החדש של השכנים,היא תמיד מכניסה את האף שלה ולי זה מפריע אני ממש לא רגילה שניכנסים לחיים שלי בצורה כזאת
אני רוצה אינטימיות,גם היא לא מספרת לנו כל דבר חדש וחשוב עם זה קשור לגיסים ולמשפחה,או איך היא מבלה את סוף השבוע.אז למה אני צריכה לספר לה
שאנחו שואלים היא מנפנפת את השאלה ועוברת לנושא אחר ואנחנו יודעם שהיא יודעת אבל היא לא תגיד לנו מה התיכנון שלה
ואנחנו צריכים להגיד לה הכל.בקיצר בעלי חושב שאני ממש מחמירה איתה ולא נורא שהיא רוצה לדעת ושתדע מה אני מכינה לאכול או כמה חיתולים הילד החליף היום או כמה הם אכלו או אפילו היא מבקשת כסף כדי לצאת איתם לקניון ולפנק אותם שאפילו אני לא הייתי יוצאת ומבזבזת בלי לחשוב על סוף החודש.היא אומרת כל עוד הילד לא יודע שאבא משלם אלה היא אז לא אכפת לה לבזבז ולפנק את הילד.כי הוא אוהב אותה וכל דבר שאנחנו אומרים לא כי נותנת וקונה
תמיד יש לה מה להוסיף ומה היא הייתה עושה שהילדים שלה היו קטנים ובאיזה דרך שגם אני אולי צריכה לעשות.עם זה אפילו שהבן שלי לא הלך עד גיל שנתיים ונורא נלחצתי כי כל ההתפתחות שלו התעקבה בשבילה זה היה נורמלי וכל הזמן שמעתי שילדים מתפתחים בדרך שלהם ויצא לי מכל החורים עד שנמאס לי והתחלתי לשגע את בעלי שיגיד לה להפסיק כי אני חושבת שזה ממש מאוחר שילד לא הולך ואני צריכה ללכת למומחה וכמובן היא לגלגה ליולא הלכתי כי בעלי חשב שאמא שלו צודקת כמו תמיד אני כבר לא יודעת מה לעשות
נמאס לי שהיא יודעת הכל תמיד יש לה תשובה לכל דבר ואין מצב שאני או אנחנו נחדש לה משהו ולפעמים אני ובעלי מגעים למצב שממש נגמר מגעיל שכמה ימים אנחנו לא מדברים רק מה שקשור לילדים מה עלי לעשות כדי שהאישה הזאת תעזוב אותי במנוחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
רונית אשטמקר15/09/2010למה לא עונים לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך-
בני15/09/2010אני מסכים איתך שזה בלתי נסבל,
בעלך מתקשה לצאת מהקשר איתה, ולכן הוא לא קשוב לסבל שלך,
את לא מתאימה לפרוייקט הזה, כי את נוגעת בדבר, והוא רואה בך כמי ששונא את אימו ח"ו, או שאת רוצה להיצר את צעדיה עם הנכדים וכו',
היה טוב אם תוכלי למצוא בן משפחה אחר שיודע להסביר בנועם שכך לא ראוי לעשות, ויש לשים בעדיפות ראשונה את האשה, ואת רצונותיה, ואם היא מסכימה אז אפשר להתחשב ולרצות את האמא, הכל ברגישות ובתימרון שאף אחד לא ייפגע, ולא חייבים תמיד להתנגש זה על חשבון זה,
תחפשי דרך להעביר לו את המסר, בלי איומים של או אני או היא,
אלא מתוך הבנה שכך את לא יכולה להמשיך,
וזה לטובת הזוגיות שלכם שסובלת,
גמר חתימה טובה
וצום קל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רונית אשטמקר15/09/2010שמחתי מאוד לקרוא את התשובה.זה קצת מרגיע לדעת שכן יש פתרון
שוב תודה לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיזוק הקשר הזוגי קודם
עדי בדיחי16/09/2010בהמשך לדבריו של בני, חשוב מאוד לגייס את הבעל למצוקותייך מולה, את בפירוש זקוקה לכוח שלו גם ויחד לפעול.. אחרת את לבד מול הסיפור. אני חושבת שחשוב לחזק קודם כל את התקשורת שלכם- שלך ושלו- ועם אג'נדה משותפת להתנהל מולה.
בהחלט יש פתירון והוא טמון בתקשורת שלך ושל בעלך מולה. אתם יחד צריכים להחליט על גבולות ועל התנהלות אחידה מולה- בקו אחד. נסי לחזק את הזוגיות שלכם ע"י כך ואולי תתפסי 2 ציפורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)