מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ידידה ומעברערן14/09/2010
שלום,
יש לי ידידה שלי כבר כמה חודשים וחשבתי שהיא רומזת לי שהיא מרגישה אלי משהו ופתאום התחלתי להרגיש שאולי יכול לצאת מזה משהו כי אני מרגיש אליה משהו שונה. נפגשנו והפגישה היתה די מביכה כי היא רצתה שאני אבוא אליה הביתה והיא היתה ממש קרירה, בסופו של דבר אמרתי לה שאני מרגיש שהקשר שלנו יכול להיות שונה כי אני מרגיש משהו קצת שונה כלפיה מלידידות אחרות. היא אמרה לי שלא נראה לה שאני באמת רוצה ושנשאיר ככה כמו שזה. עכשיו היא מדברת איתי רק במיילים וקצת מסננת אותי בנייד וכשהיא עונה היא די קרירה. וכשאני מציע שניפגש אז יום אחד היא אצל ידיד ויום אחר מישהו בא אליה ואם זה ישתנה היא תתקשר אלי ובסוף לא מתקשרת.?
?אין לי בעיה שהיא עסוקה, אבל קצת נראה לי מוזר שהיא לא מציע מועד בעצמה. ואני לא רוצה שזה יראה כאילו אני רודף אחריה.?
נתקלתי כבר בבחורות שרוצות שיוכיחו להן שבאמת מרגישים אליהן משהו ושינסו שוב לחזר אחריהן ונתקלתי בכאלה שלא נעים להן לסרב אז הן עונות ככה.
מה אני אמור לעשות? היא באמת מוצאת חן בעיני ואני לא רוצה לרדוף אחריה סתם.
חברים אמרו לי להתעלם ממנה לאיזה חודש ולראות מה היא תעשה. מצד שני, אני לא רוצה שהיא תחשוב שפתאום נמאס לי ממנה.
מה עושים במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתרחק
עדי בדיחי16/09/2010הי ערן,
אני מציעה כמו אלו האחרים ששוחחת איתם, להתרחק ממנה בשלב זה. הסינון שלה, הקרירות וביחס הרחוק הזה הוא לא סתם, יתכן וזקוקה לזמן.. בכל מקרה לא הייתי מתעכבת עליה יותר מדי, וכן משדרת שיש גם חיים ובילויים אחרים מעבר לזהץ פסיכולוגית זה יכול לעבוד טוב- שהיא תראה שדווקא אתה קצת פחות מושג וקצת יותר רחוק ואז לפתע אולי היא כן תיצור קשר.
בכל אופן כדאי להמשיך הלאה.. יש דגות רבות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

