ידידה ומעבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ידידה ומעבר
    ערן
    14/09/2010

שלום,
    יש לי ידידה שלי כבר כמה חודשים וחשבתי שהיא רומזת לי שהיא מרגישה אלי משהו ופתאום התחלתי להרגיש שאולי יכול לצאת מזה משהו כי אני מרגיש אליה משהו שונה. נפגשנו והפגישה היתה די מביכה כי היא רצתה שאני אבוא אליה הביתה והיא היתה ממש קרירה, בסופו של דבר אמרתי לה שאני מרגיש שהקשר שלנו יכול להיות שונה כי אני מרגיש משהו קצת שונה כלפיה מלידידות אחרות. היא אמרה לי שלא נראה לה שאני באמת רוצה ושנשאיר ככה כמו שזה. עכשיו היא מדברת איתי רק במיילים וקצת מסננת אותי בנייד וכשהיא עונה היא די קרירה. וכשאני מציע שניפגש אז יום אחד היא אצל ידיד ויום אחר מישהו בא אליה ואם זה ישתנה היא תתקשר אלי ובסוף לא מתקשרת.?
    ?אין לי בעיה שהיא עסוקה, אבל קצת נראה לי מוזר שהיא לא מציע מועד בעצמה. ואני לא רוצה שזה יראה כאילו אני רודף אחריה.?
    נתקלתי כבר בבחורות שרוצות שיוכיחו להן שבאמת מרגישים אליהן משהו ושינסו שוב לחזר אחריהן ונתקלתי בכאלה שלא נעים להן לסרב אז הן עונות ככה.

מה אני אמור לעשות? היא באמת מוצאת חן בעיני ואני לא רוצה לרדוף אחריה סתם.
    חברים אמרו לי להתעלם ממנה לאיזה חודש ולראות מה היא תעשה. מצד שני, אני לא רוצה שהיא תחשוב שפתאום נמאס לי ממנה.

מה עושים במצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ידידה ומעבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתרחק

עדי בדיחי
    16/09/2010

הי ערן,

אני מציעה כמו אלו האחרים ששוחחת איתם, להתרחק ממנה בשלב זה. הסינון שלה, הקרירות וביחס הרחוק הזה הוא לא סתם, יתכן וזקוקה לזמן.. בכל מקרה לא הייתי מתעכבת עליה יותר מדי, וכן משדרת שיש גם חיים ובילויים אחרים מעבר לזהץ פסיכולוגית זה יכול לעבוד טוב- שהיא תראה שדווקא אתה קצת פחות מושג וקצת יותר רחוק ואז לפתע אולי היא כן תיצור קשר.

בכל אופן כדאי להמשיך הלאה.. יש דגות רבות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו