מפחד מגירושים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מפחד מגירושים
    אבי
    15/09/2010

שלום
    אני חייב עזרה המצב אצלי בבית לא טוב בכלל אני ואישתי כל הזמן רבים ביננו
    ולא מסתדרים על כלום יש לנו תינוק בן שנה ואישתי כרגע בהריון
    אני שוקל להתגרש כי כל הדיבורים ביננו לא עזרו .
    אני נמצא במצב רגיש מאוד מצד אחד לא אוהב ורוצה את אישתי יותר .ומצד שני לא רוצה לוותר על הילדים שלי הקטנים .
    מה אני יכול לעשות במצב כזה ?
    ואני לא רואה מצב ששוב לדבר ביננו כי כבר דיברנו והמריבות והויכוחים נמשכים

תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחד מגירושים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבי-

בני
    15/09/2010

אותי לימדו שהפחד מהפחד הוא הכי גרוע,
    מי אמר שגירושים זה מפחיד, אולי החיים כעת יותר מפחידים,,,?
    אז במקום לשבת ולפחד, תלך לייעוץ מקצועי שיוציא ממך את הדברים הטובים וכן מאשתך, וביחד תעבדו על הדברים הפחות טובים, כי בשביל זה באנו לעולם, לעבוד קשה,
    ומה שלא תעשה עם אשתך הנוכחית תצטרך לעשות עם מישהו אחר, זה יכול להיות אשה אחרת, ויכול להיות גם עמית או בוס בעבודה, או ילד שיגע אותך ויוציא ממך את אותם אנרגיות,
    החיים יפים חבל לבזבז אותם על פחדיי שווא,
    חתימה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקבל החלטה רק לאחר ייעוץ

עדי בדיחי
    16/09/2010

הי אבי,

מסכימה עם בני. אני חושבת שייעוץ חשוב כאן מאוד לפני קבלת החלטה. מעבר לזה, אתה לא לגמרי שלם עם ההחלטה, בכל זאת יש בך איזו ניצוץ של רצון לשפר, כך לפחות הרגשתי, ולכן אני מזמינה אותך לקרוא את שאלה 1 בשאלות הנפוצות של הפורום וללמוד למה כדאי ללכת בכל זאת כדאי לגשת לייעוץ זוגי לבד אם הפרטנר מתנגד- לפעמים זה עושה הרבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו