פרידה כואבת המשך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה כואבת המשך
    שני
    16/09/2010

ואני ממשיכה להתנצל על זה . הוא הכריח אותי להתקשר לשתי אחיות שלו ולאמא שלו ולבקש מהם סליחה ולומר שאני אשמה בזה שהוא שבר את הכסא על החלון, עשיתי את זה רק שהכל ירגע. מסתבר שהן אמרו לו בבוקר שהוא צריך להיפרד ממני ושאני מתגרה בו וגורמת לו להיות עצבני. ביקשתי מהן סליחה אפילו לא יודעת למה . על משהו שלא עשיתי . אחותו אמרה לי שעדיף שנתרחק כי הוא לא מתאים לקשר עכשיו ואני גורמת לו עצבים. אחרי שעשיתי את כל זה הוא צעק עליי ואמר לי שיש לי הזדמנות אחרונה איתו ושאני ילדה ושאם אני רוצה להיות איתו אני צריכה לדעת להתנהג כמו אשה ולדעת איך להתייחס לגבר ושאם יתחשק לו להכין לי אז הוא יכין ושאם הוא ירצה שאני אכין לו אני חייבת להכין לו .ממש התעצבנתי אבל ההשפלה עוד המשיכה , הוא אמר לי שאני אלך לשמוע הרצאות על איך מתנהגים ועל איך אשה צריכה להיות ואז אני אחזור אליו עם סיכומים ואולי הוא יקבל אותי בחזרה. את קולטת וכל זה שהוא האשם כאן. הלכתי הבייתה חשבתי על הדברים לא הלכתי לעבודה אפילו. רק בכיתי והחלטתי שאני לא מתקשרת אליו אחרי שיחות עם החברות שלי. בערב הוא התקשר החזקתי את עצמי לא לענות לו, אמא שלי התקשרה ואמרה שהוא אצלנו בבית ושאני אבוא. נכנסתי הבביתה ואמרתי לו שאם הוא לא מתכוון להתנצל וששום דבר לא מצדיק התנהגות כזו אז שלא יגיד כלום. הוא אמר לי : נו שמעת הרצאות קראת ספרים? את רוצה להתשנות בזלזלו מוחלט. אפילו סליחה לא שמעתי ממנו. כל כך רציתי לומר לו כן אני מוכנה ואז הבנתי כמה אני מושפלת ואמרתי לו שיילך מהבית שלי . אחרי 15 דקות הוא התקשר לאמא שלי ואמר לה שהיה נעים להכיר אותה ואת המשפחה וכנראה שזה נגמר בינינו. מאז עברו יומיים והוא לא התקשר. גם אני עוצרת את עצמי מלהתקשר אליו כי אני מרגישה שאני לא צריכה להתקשר. אבל כואב לי שהוא לא נלחם עליי ומבין את הטעות שלו.. מה לעשות דורית? אני לא יודעת מאיפה להמשיך מכאן? אני אוהבת אותו אבל זו השפלה ענקית ונראה לי קצת שהמשפחה שלו שוטפים לו את המחשבות . איך להתנהג?בבקשה עזרי לי. תודה מכל הלב. שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה כואבת המשך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוי

שמחה
    16/09/2010

חמודה שלי
    אלוהים איתך את בת 22 תתפסי את הרגלים ותברחי מהר
    האיש הזה לא בשבילך שישאר עם אמא שלו והאחיות שלו רק לא איתך.
    רוצי רוצי מהר רוצי רחוק האיש הוא לא הכתובת
    וברצינות לכי ליעוץ ובדקי מה גורם לך לקבל התנהגות כזו?
    לא באמת מגיע לך או לאף אחד אחר חים כאלה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

איילת
    16/09/2010

היי שני,
    ממש כואב לי לקרוא מה את עוברת.
    עצתי לי אליך, תגמרי איתו את הסיפור,
    זה לא מתאים לך ולא מגיע לך,
    את עדיין בחורה צעירה וכל העולם פתוח בפניך.
    תמצאי גבר שיהיה לך טוב איתו, שיעשה לך טוב.

כרגע נדמה שכל העולם קורס, אבל זה ממש לא נכון.

תדעי לך שהזמן הוא בעל העוצמה החזקה ביותר, לדעתי.
    הכל עובר, יהיה לך קשה, אבל הזמן יעשה את שלו.

שיהיה לך בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל ב ר ו ח !!!

דורית כהן
    16/09/2010

שני יקרה, את צעירה, ותצליחי להתגבר על ההתאהבות הזאת עם הזמן. קחי את העצות שכאן כולם יכתבו לך, מן הסתם. כ ו ל ם !!!
    לא מאמינה שמישהו שקורא את מה שכתבת יגיד לך שכדאי לך להישאר במערכת היחסים הנוראית הזאת שמעוותת אותך ומביאה א ו ת ך להתנצל על כך שה ו א שבר חלון בהתקפת זעם...

קחי את הרגליים וברחי ותגידי תודה שלא הסתבכת בנישואין לבחור כזה ולמשפחה בעייתית כזאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל מהר.

עדי בדיחי
    16/09/2010

אני מצטרפת לכותבות ולדורית, חשוב לי להגיד לך- לא פעם אנחנו מוצאים קורלציה וקשר מובהק של בעיות נפשיות בין היחיד ובין משפחתו. העבודה שככה משפחתו מתנהגת אלייך קשורה ישירות להתנהגות שלו. קראי לזה חינוך, תורשה, גנטיקה- לא חשוב.

אני מאוד ממליצה לך להפסיק, מיידית, לחשוב על עצמך ולתפוס את עצמך כקורבן של הסיפור הזה, של החיים שלך. למה את לא חושבת שמגיע לך קשר נורמלי? למה להישאר בסביבה המדכאת הזאת? ללא קשר ועם קשר לגילך- זה מה שאת מייחלת לך? אני בטוחה שלא! לא מגיע לך דבר כזה, והאדם הזה במצוקה קשה וקשר זוגי אכן לא מתאים לו. לא בגללך!

ההתנצלות החוזרת שלך ותחושות האשם לא אמורות להגיע כאן, ההתנהגות הנורמטיבית שלך צריכה להתאפיין בדבר אחד: פרידה מיידית וטוטאלית. שלום ולא להתראות.

ההתנהגות הפתולוגית שלו מדאיגה, קל וחומר של המשפחה, בבקשה ממך- צאי מהמעגל הנוראי הזה. יש לך פה מספיק חוות דעת, גם מקצועיות, פשוט להתנתק מזה. את חייבת את זה לעצמך, ואם את זקוקה לעוד תמיכה- המייל שלי לרשותך - מופיע בפיסקה למעלה.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני-

בני
    16/09/2010

את לא צריכה את דעתי אחריי מה שכתבו לך כאן היועצות בחסד,
    אבל את המשפט הזה אני לא אשכח לעולם !

"""""""ושאם יתחשק לו להכין לי אז הוא יכין ושאם הוא ירצה שאני אכין לו אני חייבת להכין לו"""""""

עזבי אותך מכדורים,,, מדכאונות,,, מפריקת עצבים- "אדם ניכר בכוסו כיסו וכעסו" !

כל שעה שאת חושבת עליו את מענה את נשמתך, תשבי עליו שבעה, תבכי כמה שעות, וזהו , חסל ! תודי לה' שהיה זה רק ניסיון,
    חתימה טובה וצום קל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו