זקוקה לעזרה.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה.
    מיכל
    17/09/2010

התחלתי לצאת עם מישהו לפני כחודש, הוא ממש מתאים לתבנית של מה שאני מחפשת ויש בינינו קשר של ידידות/ יזיזות , אך אני מעונינת ביותר מזה , הבעייה היא שהוא עדיין נעול ומאוהב באקסית שלו שיצא איתה 4 שנים וחושב שיום אחד יחזרו להיות יחד,
    האם יש מה לעשות עם זה או עדיף לוותר לשחרר אותו וצלהמשיך הלאה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשחרר

עדי בדיחי
    18/09/2010

הי מיכל,

הוא לא משאיר אופציה לקשר רציני ביניכם. הוא מאוהב באקסית ומאמין שיום יבוא והיא תהיה שלו.. ככה שאותך הוא משאיר במשבצת ה"ידידה" שמסופק ממנה בעוד דרכים, וחבל. למה להישאר שם? אני מאמינה שמגיע לך קשר אמיתי שיתן לך את הסיפוק בכל המישורים. כדאי להמשיך הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור שלשחרר

הדס שגב
    19/09/2010

אם הגעתם למצב שהוא מודה בעובדה שליבו עדיין תפוס אז זה לא הוגן כלפייך. עד שיהיה פנוי לגמרי רגשית להתחיל קשר רומנטי חדש עם מלוא הנכונות והפניות, אין טעם. עדיף אולי בשלב זה ללכת צעד אחורה ולומר לו שאת רוצה לתת לו להחלים מהפרידה מהאקסית ובשלב שזה ייקרה, במידה וזה יהיה עדיין רלוונטי מבחינתך, תשמחי שייצור קשר. אולי דווקא התחושה שהוא לא קיבל אותך תגרום לו לרצות יותר. הכרויות רומנטיות מוצלחות יהיו כששני בני הזוג בשלים ומוכנים לקשר ונמצאים בשלב דומה מהבחינה הזאת. חבל שתשקיעי אנרגיות ובסוף תשארי עם לב שבור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

מיכל
    19/09/2010

אני ממש מודה לכם על תגובתכם , גם אני חושבת שזה הדבר הנכון לעשות למרות שזה לא קל.
    זה נכון , אני מרגישה כמו " הבידור " שלו כשמשעמם לו .
    נחמד מאוד שיש עם מי להתיעץ ולקבל תשובות כנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו