אין חתונה באופק

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אין חתונה באופק
    אני
    19/09/2010

היי
    אני בחורה בת 29 אוטוטו - יוצאת עם בחור בן 30 קרוב לשנה -
    אנחנו מאוד אוהבים וכן היתי יכולה לראות את עצמי איתו למשך כל חיי - אני יודעת שכרגע מה שמעניין אותו זה רק פתיחת עסק אצלו , בזה שהוא מתכנן לחסוך עוד שנה כסף ואז לפתוח את העסק שלו וכו"ל - העליתי את הנושא חתונה , איפה הוא רואה את זה בסדר העדיפויות שלו וממה שהצלחתי להבין שזה כרגע לא בראש מעיינו ושאני לא מפרגנת לו מספיק כדי שהוא יוכל לפתוח את העסק ושבע"ה נוכל לחיות עם משכורת קצת יותר גדולה ממה שיש לנו היום-
    אני די אבודה , כי לי מה שחשוב זה להתחתן איתו , ומשם להתקדם ולהמשיך יחד את הדרך..וכל המחשבות עוברות אצלי - לחכות עוד שנה , ועוד שנה.. אני יהיה בת 30 ואם אז נירא שפתאום זה כבר לא מתאים??
    מה עליי לעשות , להמשיך איתו בידיעה שזה לא הולך לכיוון שאני רוצה"בנתיים ? או שלעצור הכל ולחפש קשר שכן יוביל לחתונה?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין חתונה באופק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלבים שונים

עדי בדיחי
    19/09/2010

הי,

אני מבינה ממה שאת כותבת שמצד אחד את מאוד אוהבת אותו, מצד שני את לחוצה יותר ממנו וכנראה גם בשלה יותר ממנו להתחתן. ייתכן והסיבה היא כלכלית כפי שמתאר, אך בעיקר מדובר לדעתי במוכנות שלו- כן רואה אתכם יחד אבל זקוק לעוד זמן "הבשלה". אם זה כדי להיות בטוח יותר כלכלית , אם מנטלית וכו'.

זכרי שעול הפרנסה בד"כ נופל על הגבר, לפחות הרבה משפחות חיות כך, וייתכן ולא רוצה עדיין להתחייב למשהו שיתקשה לעמוד בו. בין לבין הוא גם מאותת לך שזקוק ממך לפירגון על פתיחת עסק ואילו את מאותתת לו שאת זקוקה לפירגון אחר- לדעת איפה את נמצאת.

אני חושבת שכדאי שתחליטי בינך לבינך מהו הדדליין שאת מאפשרת לזה, אם מאוד לחוץ לך להתחתן. עד אז תראי ותבדקי מה קורה בגיזרה שלו ועד כמה רציני בעיניין פתיחת העסק. הוא כן צודק בכך שזאת הוצאה כלכלית רצינית וגם להתחתן ולגור יחד- זאת הוצאה חודשית קבועה לתמיד. זכרי שאהבה ומיסוד אינם מובנים מאליהם ואולי תמצאי אותו כראוי ושווה להמתנה שלך.

נסי לברר עם עצמך עד כמה את משוכנעת שהוא רוצה בך ובחתונה- ייתכן ואם תזהי שהוא בטוח ורוצה בחתונה ורק דוחה אותה בזמן קצוב- יהיה לך נוח יותר לחכות, ואם יש שם חשש אחר- למשל- עד כמה בכלל הוא רוצה בי ורציני לגביי- שווה דווקא לפתוח את זה מולו, ואז הרווחת כפול- גם את הפתיחות והשיתוף שלו באהבתו, וגם את השלווה שלך ואולי עוד קצת אורך רוח לגבי החתונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה

אני
    20/09/2010

היי את איתו בסכ"ה שנה
    גם אם תכירי בחור חדש בטח תצאו שנה שנתיים שלוש
    זה לא כמו שהיית יוצאת איתו כבר 3-4-5 שנים ,אם את חושבת שאתם יכולים להיות ביחד במצב טוב למשך חייכם אז מה זה עוד שנה או שנתיים?
    אבל אם לא אז כן למצוא מישהו חדש ולא לחתונה אלא כדי להיות ביחד ומשםפ להמשיך ואם זה יהיה עם עתיד רחוק בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו