עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • עזרה
    דנה
    19/09/2010

    כתבתי לא מעט פעמים בפורום הזה נשואה + 2 נשואה 9 שנים לא התחתנתי עם בעלי מתוך התאהבות גדולה , חשבתי שהוא בחור טוב והתאים לי הקשר התכלית.
    היום אחרי 9 שנים אני יכולה לאמר שאנ י לא ממש מתה על האופי שלו הוא עצלן אדיש יש חילוקי דיעות בנוגע לילדים אני לא מרגישה שיש לי קשר של חיזור איתו או רומנטי הוא יוזם סקס אני מרוב כעיסים לפעמים עצורה למרות שאני משתפת פעולה וסהכ יש משיכה זה לא בעננים אני לא מתה על המגע שלו על הנשיקות שלו אין לי ממש קטע רומנטי איתו וזה חסר לי בחודשיים האחרונים הוא פחות יוזם מין אני מרגישה די חסרת אהבה בטירוף.
    בשנתיים האחרונות אני בקשר ריגשי עם גבר שעובד איתי זה התחיל אצלי מקטע של תשומת לב וזה ניגמר בזה שתקרבנו מאוד אחד לשנייה אנחנו יודעים הרבה אחד על השנייה זה הגיע לרמות של טלפונים הודעות מגע פיזי קל נשיקות ליטופים הוא אומר לי מאות פעמים שהוא אוהב אותי איתו אני מרגישה נחשקת אהובה ילדה מושכת ואני לא יכולה לסיים איתו את הקשר כל פעם אני מנסה הוא מבחינתו מכבד את הקשה שלי ואז אנ חוזרת אליו שוב אני מרגישה שהייתי רוצה אותו יותר אבל ברור לי שאין לי על מה לפרק את החיים שלי וגם בעיקר בגלל הילדים שלי וגם הוא רק כאשר אני מבקשת לנתק מצידו זה בסדר והוא מכבד ואני חוזרת אליו שוב ושוב כואב לי ביגללו לעיתים קרובות אנחנו רבים התשוקה שלנו אחד לשנייה היא אדירה הרומנטיקה המגע שלו הנשיקות איתו הם משהו שאני לא ממש חווה עם בעלי לא מיזמן הוא אמר לי שהוא איתי כי הוא אוהב איך שאני אוהבת אותו זוה חסר לו.
    סיימנו שוב לבקשתי והוא כרגיל מסכים אני מרגישה שהוא מוותר כל הזמו- הוא עובד איתי קשה לי לא טוב לי בשום צד מה עושים?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • לדנה

    אני
    20/09/2010

    בתור בת להוריים גרושים שאמא שלי הייתה הרבה שנים לא במצב טוב עם אבי
    כשהם נפרדו כשהייתי בת 15 אמרתי להם שאני שמחה שהם עושים מה שטוב ל-ה-ם
    כיום דברים לא טובים באבי לא נוגעים לאמי יותר,היא חופשיה חיה את חייה ויש לה בן זוג כמה שנים.
    ח-ב-ל על השנים הרעות! עדיף גם לילדים הורים מאושרים בנפרד מאשר ביחד!
    ובקשר לגבר מהעבודה כשזה יגיע למציאות זה אולי יהיה שונה,את צריכה לעזוב אם זה בגלל בעלך בגלל מערכת היחסים שלכם ,ובהמשך לראות אם מתפתח יפה במציאות איתו.

    בהצלחה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • מים גנובים ימתקו

    עדי בדיחי
    23/09/2010

    הי דנה,

    אני מסכימה עם התגובה הקודמת. הרגש והגוף עושים את שלהם ובגידה היא נוראית וכואבת יותר מהכל.

    הילדים, כפי שהוכח לך כאן, סופגים יותר ממה שאת חושבת- הם מרגישים במודל הלקוי לזוגיות, ולא נשמע שאת חפצה בבעלך הנוכחי, את מחפשת משהו אחר לגמרי.. אם את מחליטה להישאר בכל זאת במערכת הקיימת- ובאמת באמת לא רוצה בקשר עם המאהב- עלייך להתנתק גם אם זה כרוך בהחלפת מקום עבודה. אבל לי נשמע שזה חזק ממך. את , בכל אופן, מחליטה מה מנהל את מי- היצרים והתשוקות- אותך, או שאת מנהלת אותם. כמובן וברור שהקשר עם המאהב משקף לך כל מי שאי פעם רצית ויותר מזה, מעלה את רמת הביטחון שלך, נותן לך ריגוש וסחרור- מה שלא חווית עם בעלך.. אבל זכרי, בכל קשר יש בעיות.. ובכל קשר גם הריגוש הזה דועך, בשל השגרה ושהשעמום שבה.. כל עוד זה אסור- זה ממש ממש כיף.

    בהצלחה רבה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו