מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דילמהיפיתי20/11/2007
אני ובן זוגי חברים במשך חודשיים וחצי.
יש לציין שבמשך השש שנים האחרונות המערכת יחסים הכי ארוכה שהיתה לו היתה שלושה חודשים.
היה לו מערכת יחסים של שנתיים בצבא.
אני בת 28 והוא בן 27.
היתה לנו כמעט פרידה באשמתי מאחר ודברתי עם בחור אחר דרך האנטרנט.
ולאחר מכן התערבות מזיקה של אמא שלי בקשר.
בכל אופן אתמול הוא אמר לי שחסרים לו הריגושים של הכיבוש של להתחיל עם בחורות ושהוא ממלא אותם בריגושים אחרים איתי.
ושהפסיכולוגית שלו אומרת שיש לו פחד עם מחויבות שקשור לעבודה.
לאחר מכן הוא אמר שהוא אמר את הדברים האלה על מנת לבחון אם אני באמת אוהבת אותו ובאמת אכפת לי ממנו.
שידע אם שווה להשאר בקשר למרות שדברתי עם בחור אחר שהכרתי מהאנטרנט במהלך הזמן שהייתי איתו.
הוא גם ציין שהוא לא רוצה להכנס לשיגרה ורוצה שהקשר יהיה מענין.
שאלתי היא האם זה נראה כמו פחד ממחויבות.
או שזה שהוא לא רגיל להיות בקשר מחייב.
אני באתי מקשרים מאוד רצינים ואני מחפשת בחור לממש איתו את הזוגיות.
האם אני לוקחת סיכון גדול שבסופו אני עשויה להפגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריגושים
דורית כהן22/11/2007יפיתי היקרה,
מה שבולט לי בתיאורך הוא הצורך של חברך החדש בריגושים מסוגים שונים. יכול להיות שעבורו השיחה שהיתה לך עם מישהו באינטרנט היא גם סוג של ריגוש, לטוב ולרע. והאמירה שלו שהוא בוחן אותך לגבי רגשותייך כלפיו היא גם סוג של לקיחת סיכון ותוספת ריגוש - הפעם מן הצד שלו - האם תסכימי למערכת יחסים שבה יש מבחנים מצידו.
השאלה הגדולה היא האם, מעבר לאלמנט של הריגושים והסיכונים, את יכולה למצוא בו דברים נוספים שקוסמים לך, ולהעמיק איתו את הקשר למרות הדאגות שלך. האתגר של שניכם הוא לקחת את היחסים צעד נוסף, הלאה, ולהתחיל לבנות אינטימיות, שקיפות, באמת להכיר אחד את השנייה, מעבר לריגושים המטלטלים את היחסים.
יחד עם זאת, מן הסתם ריגושים וטלטלות יהיו תמיד מנת חלקכם ביחסים האלו, תבדקי עם עצמך האם זה משהו שאת יכולה ורוצה לחיות איתו, כי יש בכך גם טוב וגם רע...משעמם לא יהיה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)