דילמה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דילמה
    יפיתי
    20/11/2007

אני ובן זוגי חברים במשך חודשיים וחצי.

יש לציין שבמשך השש שנים האחרונות המערכת יחסים הכי ארוכה שהיתה לו היתה שלושה חודשים.
    היה לו מערכת יחסים של שנתיים בצבא.
    אני בת 28 והוא בן 27.
    היתה לנו כמעט פרידה באשמתי מאחר ודברתי עם בחור אחר דרך האנטרנט.
    ולאחר מכן התערבות מזיקה של אמא שלי בקשר.

בכל אופן אתמול הוא אמר לי שחסרים לו הריגושים של הכיבוש של להתחיל עם בחורות ושהוא ממלא אותם בריגושים אחרים איתי.
    ושהפסיכולוגית שלו אומרת שיש לו פחד עם מחויבות שקשור לעבודה.
    לאחר מכן הוא אמר שהוא אמר את הדברים האלה על מנת לבחון אם אני באמת אוהבת אותו ובאמת אכפת לי ממנו.
    שידע אם שווה להשאר בקשר למרות שדברתי עם בחור אחר שהכרתי מהאנטרנט במהלך הזמן שהייתי איתו.
    הוא גם ציין שהוא לא רוצה להכנס לשיגרה ורוצה שהקשר יהיה מענין.

שאלתי היא האם זה נראה כמו פחד ממחויבות.
    או שזה שהוא לא רגיל להיות בקשר מחייב.

אני באתי מקשרים מאוד רצינים ואני מחפשת בחור לממש איתו את הזוגיות.
    האם אני לוקחת סיכון גדול שבסופו אני עשויה להפגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריגושים

דורית כהן
    22/11/2007

יפיתי היקרה,
    מה שבולט לי בתיאורך הוא הצורך של חברך החדש בריגושים מסוגים שונים. יכול להיות שעבורו השיחה שהיתה לך עם מישהו באינטרנט היא גם סוג של ריגוש, לטוב ולרע. והאמירה שלו שהוא בוחן אותך לגבי רגשותייך כלפיו היא גם סוג של לקיחת סיכון ותוספת ריגוש - הפעם מן הצד שלו - האם תסכימי למערכת יחסים שבה יש מבחנים מצידו.
    השאלה הגדולה היא האם, מעבר לאלמנט של הריגושים והסיכונים, את יכולה למצוא בו דברים נוספים שקוסמים לך, ולהעמיק איתו את הקשר למרות הדאגות שלך. האתגר של שניכם הוא לקחת את היחסים צעד נוסף, הלאה, ולהתחיל לבנות אינטימיות, שקיפות, באמת להכיר אחד את השנייה, מעבר לריגושים המטלטלים את היחסים.
    יחד עם זאת, מן הסתם ריגושים וטלטלות יהיו תמיד מנת חלקכם ביחסים האלו, תבדקי עם עצמך האם זה משהו שאת יכולה ורוצה לחיות איתו, כי יש בכך גם טוב וגם רע...משעמם לא יהיה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו