זוגיות ארוכה..איך ממשיכים??

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות ארוכה..איך ממשיכים??
    רני
    21/09/2010

הי,
    אשמח לקבל את דעתכם ועצתכם בנושא.
    אני נימצאת במערכת זוגית כבר 5 וחצי שנים.
    כל תקופת הזוגיות היו עליות ומורדות כמו בכל קשר זוגי.
    לפני כשנה בערך בן זוגי החליט לעשות טיול לתקופה ממשוכת לארצות המזרח (הודו)
    לאחר דיון לא קל,החלטנו שממשיכים ביחד ואני אחכה לו פה.
    מאז שחזר הכל השתנה.
    אני מרגישה כ"מיותרת" בחיו אפעם אין לו זמן אלי נפגשים לעיתים רחוקות.
    הוא משלב בין עבודה ולימודים.
    הגעתי למצב שאיני יכולה לסבול זאת יותר וגם לי יש את הרצונות שלי (תשומת לב,חיבה..)
    התשובה שלו בנושא שכרגע אין מה לעשות זוהי תקופה לחוצה.
    האם אני צריכה לחכות גם את התקופה של השהות שלו בחו"ל ? וגם את התקופה הלחוצה עכשיו?
    שאינני יודעת כמה זמן תערך!!!
    איך לגרום לו לרדוף אחרי שוב? להעריך אותי ולא להתקשר אליי שיש לו זמן?
    האם הגיע הזמן לחתוך?

בבקשה תייעצו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבדוק הבעיה לעומקה

עדי בדיחי
    24/09/2010

הי רני,

את עושה איזה קשר בין התקופה בחו"ל לבין התקופה הנוכחית- עבודה ולימודים- שלו. ייתכן ואת רואה את התקופה הנוכחית כהמשך "לחוסר התייחסותו" או ל"העדר התייחסות או תשומת לב" מצידו, ואולי אכן יש קשר בין הדברים.

בכל מקרה, אם ננסה להפריד- השילוב בין עבודה ולימודים הוא קשה ביותר, בתור אחת שמנוסה בזה..

לא הייתי מנסה למצוא את הסיבה לחוסר התייחסות מצידו ולתלות את זה בלימודים ועבודה. הייתי מנסה לחשוב מה באמת מפריע לי, איפה יש שינוי בין אז לעכשיו, וכמו שאז פתחתם לדיון את הדברים, כך גם יש לעשות עכשיו- לשבת, לדבר, לבדוק מה מרגיש, אם יש משהו שהשתנה מצידו אלייך, ואם עדיין טוען שזאת רק תקופה- אולי כדאי שתקבעו לכם זמן אחד בשבוע שאתם רק אחד של השניה למרות הלחצים מסביב, כמובן שגם בזוגיות צריך להשקיע, וזה סוג של לוליינות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו