קשר זוגי בעייתי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשר זוגי בעייתי
    אחת בדילמה
    22/09/2010

אני די בתקופה לא פשוטה..
    אני בחורה בת 24 וממש כרגע יצאתי מקשר של שנה וחצי עם בחור בגילי כרגע אנחנו בנתק אך לא נראה לי שנחזור.
    השכרנו דירות ביחד, ובחצי שנה ראשונה הכל היה מעולה אך לאחר מכן הכל התדרדר כאשר חברי חקר אותי לגבי העבר שלי גברים וגילה שלא ספרתי לו את כל האמת וחקר אותי לפרטי פרטים מה עשיתי איך התנהגתי מה עשיתי ומה חשבתי, חקר באינטרנט ומנע ממני להכנס לאתרים חברתיים כלשהם. הוא אדם מאוד עצבני שעבר ילדות קשה שמצריך לשתות ולעשן על מנת להירגע ולשכוח מדברים גם ממה שספרתי לו.
    במהלך שנה היינו במריבות רבות ופרידות בגלל העבר שלי ולא הצלחנו להמשיך הלאה כי לקח את מאוד קשה ולא רצה להיות איתי בגלל זה, אך לא יכל לוותר עלי ותמיד חזרנו בגלל האהבה. תמיד הראתי לו שאני אוהבת ואכפת לי ותמיד נסיתי להבין לותר ולהתפשר אבל זה לא הספיק. יש לציין שהעצבנות הורסת לו מקומות עבודה והוא לא בקשר טוב עם משפחתו ודי חי לבד. המריבה האחרונה נבעה מכך שחזרתי להיות בקשר עם אבי שרצה לעזור לנו בכסף אך הוא לא רצה לקבל עזרה מאף אחד ואני כן כי מצבנו על הפנים..והוא הציב אותי בפני אולטימטום לבחור בינו לבין אבי ולאחר שעזבתי את הבית הוא כבר ירד מזה וחזרנו לקשר והוא טען שהוא רק רצה לשמוע שאני בוחרת בו וברור שלא היה מונע ממני את הקשר איתו.
    וגם עם אחי הוא לא מעוניין שאני אהיה בקשר מאחר ופעם הוא שמע שאחי זרק עליו מילה לא במקום ואפילו שעברה כמעט הוא שנה הוא מונע ממני ומבקש שאני אכבד אותו ולא אדבר איתו אפילו עוד שנה שנתיים. פעמים רבות שרבנו הוא היה צועק וצורח ושובר דברים בבית אך לא הרים עלי יד, מגדף ואומר מילים לא במקום שלא התכוון אליהם.
    אני אציין שבכל מיני מצבים הוא זה שאמר לי מה לעשות ומה להגיד והיה מתעצבן אם לא היה קורה מאחר ואני לא כמוהו ולא יכלתי להגיב כפי שרצה
    אני אציין שאני אדם חברותי וזה נפגם לי בקשר איתו מאחר ופחדתי לפתח קשר נורמלי עם אנשים או שיזרקו לי מילה ברחוב או שידברו איתי בטעות על העבר ,כי תמיד הייתי צריכה לספר לו הכל וגם אם לא ספרתי זה היה מטריד אותי כאילו אני מסתירה ממנו משהו אפילו שהדבר היה שטותי או קשור בעבר שלי כל פעם שנזכרתי במשהו.
    מאוד היה חשוב לי בקשר שלנו שהוא היה קנאי לי כי גם אני ככה אבל באופן יותר נורמלי ולא היו לו ידידות והוא לא היה מסתכל על בנות אחרות ותמיד היה לי נאמן ותמיד בילה איתי לעומת הגברים של היום.זה מאוד החזיק אותי וקשה לי לוותר על זה כי אני מפחדת שלא אמצא כזה גבר מיוחד כמו שהוא.
    לאחרונה טען שהתשתנתי שלא מתאים לו שאני עושה מה שאני רוצה ושנהייתי עצמאית ומחליטה בלעדיו ואני אמורה לשתף אף אחד וזה רק בינינו ואם אני מחליטה בדרך הזו אז הוא לא יטריד אותי ואין לנו מה לעשות ביחד ..אפילו שנסיתי להסביר שאין קשר לזוגיות שלנו ולהחלטות שלי עם המשפחה שלי ..
    בא לי לבכות ומאוד רע לי המצב הזה..אני לא יודעת האם כדאי לוותר או להמשיך להלחם??? אשמח לתגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר זוגי בעייתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין דילמה- לברוח

עדי בדיחי
    24/09/2010

שלום,

אני לא חושבת שיש פה דילמה יקירתי. אני אחזור על עיקרי הדברים שכתבת:

1. בידוד מהמשפחה
    2. בידוד מהחברים
    3. בידוד חברתי מאתרי אינטרנט
    4. גידוף, קללות, עצבים
    5. עישון ואלכוהול
    6. לא מסוגל להחזיק במקום עבודה
    7. לפיכך מצב כלכלי גרוע
    8. לא מוכן לשמוע על סיוע
    9. לא מוכן שתשתפי אף אחד במצוקותייך
    10. רוצה אותך כתלויה -רק- בו

ה"מיוחד" שבו הוא שהוא לא מסתכל על אחרות- את צודקת שיש גברים אחרים שכן, אבל זאת לא סיבה להישאר איתו, את מכירה ורגילה להיות איתו ולכן את חושבת שהוא היחיד שיתנהג כך (ז"א "מכבד" את האשה שאתו), אבל צר לי- כשתצאי מהמעגל הזה את תביני כמה הסיבה הזאת פשוט לא סיבה טובה מספיק.

את חייבת להתנתק ממנו, לתמיד. אין פה מה לחשוב. אם את רוצה את חייך חזרה, את החברה, המשפחה, העצמאות (לא מתאים לו שאת עצמאית) - מהר לברוח. לא לחשוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו