עצה בבקשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עצה בבקשה
    נועה
    19/04/2007

אני ובעלי נישואים שש שנים עם שני ילדים ועוד אחד בדרך,אנחנו אוהבים, חברים טובים, יש בינינו כבוד. אפשר לומר שלא חסר כלום, אבל עדיין יש לי בעייה שאני לא מבינה מהיכן היא נובעת. כאשר האהבה הראשונה שלי מהתיכון מתקשרת, אני נמסה ונסחפת לסרטים. הוא מחמיא לי וגורם לי להרגיש הכי טוב שבעולם, לא היה לי איתו שום יחסים מיניים בעבר ובהווה חוץ מגיפופים. מה הסיבה שאני נמשכת ונסחפת. אני מרגישה שזה בעיה בבעלי, שאולי הוא לא מספק לי משהו. עצה בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיזורים תמיד מחמיאים ומרגשים

יהודית ברגמן
    20/04/2007

נועה יקרה! חיזורים תמיד מחמיאים ומרגשים. ביניכם קיימת אהבה וחברות טובה ואותה צריך לשמר , להעלות את רמת החיזור והריגוש ולשפר את הפתיחות ביניכם.
    כל חיי נישואים זקוקים לריענון, שיפור עוררות וגיוון. אסור לקבל את האהבה כמובן מאליו. הזמן שוחק והילדים הקטנים בבית גוזלים אנרגיות ותשומת לב. בפרט אז - חיזור של מי שמחוץ לבית - תמיד מרגש. זה טוב ונעים להיות מחוזר, אבל אל לך להסחף. דווקא העלאת נושא ההתרגשות שלך מהחבר מהתיכון, בשיחה עם בעלך- יכולה לשמש כנקודת מיפנה וכטריגר ביחסים שלך עם בעלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו