בעייה גדולה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעייה גדולה
    ליטל
    20/11/2007

שלום ותודה על העזרה,
    יש לי בעיה לדעתי חמורה... אני בת 25 גרה עם חבר שלי בערך 4 חודשים.
    אז ככה, בשנה האחרונה מאז שהוא (החבר) התחיל לעבוד בעבודה חדשה נגרר והתחיל לעשן (ולא סיגריות). הסביר לי שזה לא בעיה וזה סתם, זה שטות, וכולם מעשנים וכד'. לא הייתה לי בעיה עם זה לא הפריע לי בהתחלה. עד שראיתי שהדבר הפך ונהייה שגרתי... בזמן האחרון כל יום, כל יום. דיברנו הבהרתי לי שאני לא מוכנה לקבל את זה, שזה מפריע לי. לא ממש הזיז לו... חזרתי להורים שלי לחצי יום, התקשר ביקש שאבוא שרוצה לדבר... דיברנו הבטיח לי שזה יהיה רק בסופי שבוע, הסכמתי. לאחר כמה ימים חשדתי בו שממשיך לעשן ביום יום... הגעתי הביתה לפניו. התקשרתי אליו אמרתי לו שאני יודעת שעישן, הייתה לי סיבה לדעת. הודה. סגרתי את הטל'. לא יכלתי להתמודד עם זה... ופשוט זרקתי הכל , כל כך נפגעתי שהלכתי להורים שלי. השארתי לו מכתב שבזה זה נגמר וזה סופי ושלא מתאים לי, שאנחנו נמצאים בזוגיות שצריך להתפשר ולקבל את מה שהשני חושב ומבקש... התקשר מלא פעמים התחנן, חזרתי!!!
    ולפני יומיים הגיע הביתה הביא את ה............. אמר לי : "מה אני מרגיש שאת שוטרת, שאת לא חברה שלי, תתני לי להנות, מה הקטע, כל העולם מעשן..." שאלתי אותו אם הוא מכור והוא כמובן אמר שלא... אמרתי לו שכבר דיברנו על הנושא והבטיח שזה לא יקרה. אני צריכה עצה דחופה בבקשה מה לעשות, איך לעשות. אני לא יודעת איך להתנהג.

עזרה דחופה.
    תודה ליטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה גדולה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחתוך, עם כל הכאב

דורית כהן
    22/11/2007

ליטל היקרה, אני מאוד מציעה לך לחתוך איתו את הקשר ולעבור הלאה. יתכן שתעברי תקופה קשה וכואבת, אבל זה יעבור. את צעירה, למה לך להיכנס עם ראש בריא למיטה חולה??? יש בו משהו חלש ונגרר, ומילה שלו היא לא מילה. האם זה מה שאת מאחלת לעצמך? יש בך נטייה להרס עצמי? האם את לא שווה יותר וראוייה לבן זוג באיכות אחרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי,

ליטל
    22/11/2007

דורית היקרה,
    תודה רבה על התשובה שלך, אני חולקת על דעתך,אני מאמינה שכל אדם יכול להשתנות או לפחות לנסות, נכון במקרה שלי הוא לא ניסה להשתנות, ונכון שביקשתי, התרעתי, נפרדתי , הוא חזר לזלזל.
    רוב דברייך הם נכונים, מילה שלו זו לא מילה, ולהכנס למיטה חולה, אני כן חושבת כמוך... אבל אני גם חושבת שאין בן אדם מושלם, ובכל זוגיות ישנם בעיות, אבל אפשר להתגבר על הקשיים.
    אני מבינה ומאמינה שמה שהוא עשה זה מתחת לכל ביקורת ולא נתפס, אני מבינה שזה אחד המשברים הגדולים שלנו, אבל אני לא רוצה לחתוך את זה, אני אוהבת אותו כל כך, ואני גם מאמינה שהוא אוהב אותי באותה עוצמה עם כל מה שעשה.
    שאלה לי אלייך - אם הייתי מלכתחילה רושמת לך שאנחנו נשואים מה העצה שהיית נותנת לי?

תודה רבה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו