הפסקה בזוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הפסקה בזוגיות
    ט.
    24/09/2010

שלום,
    אחרי 4 שנים של זוגיות, שנתיים ראשונות מפגשים בסופשי שבוע ואחר כך, מגורים יחד, בן זוגי הודיע לי בפתאומיות שהוא זקוק להפסקה.
    כל זאת בטענה כי הוא אוהב אותי ורק אותי ושהוא רוצה לחיות איתי את חייו אך בגלל שהכרבו בגיל צעיר ואני הייתי חברתו ואהבתו הראשונה הוא רוצה הפסקה וזמן לעצמו לעשות דברים שלא הספיק, להתבגר, להכיר בנות אחרות ובכלל להיות בטוח במעבר איתי לשלב הבא.
    לא ציפיתי לזה, וזה הרס אותי לגמרי..
    שאלתי היא, מה אני עושה< זה מצב שבו אני צריכה שוב לקחת את כל הדברים שלי ולחזור לצפון להוריי, לחפש עבודה חדשה, כיוון שהוא לא יודע כמה זמן יצטרך.
    אני מצידי מבינה אותו חלקית אך גם פגועה, שבורה וכועסת..
    האם זה מצב נורמאלי? מה עליי לעשות?

בבקשה אשמח לכל עזרה ועצה וחוות דעת בנושא..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקה בזוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להיות נאמן לעצמך

דורית כהן
    25/09/2010

ט יקרה, עם כל הכאב ואי הוודאות והבלגן שזה דורש ממך, אני חושבת שמה שהוא עושה הוא צעד חשוב, אמיץ. הוא מקשיב עכשו לעצמו, לצרכים שלו, למאוויים שלו, וטוב שהוא לא שם אותם בצד ומדחיק אותם, כי מאוויים כאלה טיבם שהם צצים במועד מאוחר יותר וגורמים להמון תיסכול וכעס על בת הזוג, ועלולים להוביל גם לחיפוש חוויות מחוץ לזוגיות ולבגידות.

אתם צעירים, וזה בדיוק השלב בחיים שבו יש להתנסות במערכות יחסים נוספות, להכיר עוד פרטנרים פוטנציאליים, להשוות, לבחון מה הכי נכון עבור כל אחד מכם. הרי מדובר בבחירה הכי חשובה בחיים!

עד עכשו נסמכת עליו. נדמה לי שלא עמדת על שתי רגלייך שלך, אלא היית חלק מזוג. יש לך עכשו הזדמנות להיעשות בלתי תלוייה, עצמאית, בעצמך להתנסות בעוד חוויות עם אחרים, לבחון בעצמך את עומק רגשותייך אליו.
    אם אהבתכם חזקה ונכונה - אתם תמצאו את הדרך לחזור לאחר זמן מסויים. ואם זה לא יקרה - אולי זה מלכתחילה לא היה צריך ליהפך ליחסים קבועים וסופיים
    את כרגע בעיצומה של ההפתעה, ואת מרגישה פגועה שבורה וכועסת, כפי שכתבת לנו. תני לרגשות הללו להיות, זה הכי טבעי שכך תרגישי. לצידם - ברגע שתוכלי - הפעילי גם את החשיבה ותראי מה עולה לך מבחינת המחשבות, ההגיון. לפעמים הרגש אומר לנו משהו אחד וההגיון משהו אחר, ולא תמיד ניתן ליישב ולאחד את שני ההיבטים הללו. עם הזמן יש להם נטייה להסתדר ולהשתלב.

אני מאחלת לך ט שתעברי את המשבר הזה ותצאי מחוזקת ועצמאית יותר ממנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו