מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דילמה קשהשיר24/09/2010
אני וחבר שלי 4 שנים יחד גרים באותה הדירה ומאורסים. אני לא מסתדרת עם המשפחה שלו בכלל וזה גורם לנו לפעמים לריבים. אתמול היה לנו ריב וממש התעצבנתי אז התחלתי לתקוף אותו וחבטתי בו הוא תפס לי את היד מאחורי הגב ואני אמרתי לו שהוא יהיה גבר מכה כי אם הוא נגע בי פעם הבאה זה יהיה הפרצוף שלי הוא טען שהוא לא שק חבטות וזה היה דרך לעצור אותי. אני לא האמנתי אנחנו יחד כבר 4 שנים ואני לא יודעת אם להישאר או לעזוב ואני אוכלת את עצמי....
מקווה שתוכלי לעזור לי כמה שיותר מהר, אשמח מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנסות לפתור
אלין24/09/2010האם לא קרה לך פעם שהיית עצבנית עד כדי הרצון להוציא את זה בדרך פיסית????
חס וחלילה אני לא אומרת שאם אי פעם גבר ירים יד על אשתו זה יהיה מוצדק אבל אל תסיקי מסקנות על גבי המקרה הזה. אני מציעה שלא תעזבי ישר., קשה לך לדבר בצורה אובייקטיבית אתו על הנושאים הבעייתיים ביניכם, אבל אם היית יכולה זה היה מצוין, אם היית מדברת אתו אילו היית מתבוננת מהצד אני בטוחה שזה היה מביא לתוצאות, כלומר למתן את התגובות שלך ולדבר בלי טון מרמז, אני בטוחה שזה יהיה לך קשה, אבל זה לא יהיה הפתרון הנכון לעזוב.
בגלל משפחה?? לא נראה לי. כשיהיו לכם חלדים המשפחה שלך תקבל אותך כי יש להם נכדים שהם הילדים שלך (אלא אם כן הם ממש מפלצות), בכל אופן תחשבי בזהירות מה את צריכה לעשות, כי זה קשה להימצא במצב ולחשוב בצורה הגיונית הכל פועל פה לפי רגש וזה מוביל רק לצרות במקרים האלה.....
שיהיה בהצלחה אלין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבת שלום
אלין24/09/2010בבקשה שיר.
שגם לך יהיה שבת שלום חג שמח.
בברכה אלין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שיר24/09/2010תודה רבה לך אלין אנסה לדבר איתו יותר ברוגע ולנסות לפתור דברים ממש עזרת לי שתהיה לך שבת שלום וחג שמח ואתם עושים עבודת קודש.
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)