עזרה בבקשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    ט.
    24/09/2010

שלום,
    אחרי 4 שנים של זוגיות, שנתיים ראשונות מפגשים בסופשי שבוע ואחר כך, מגורים יחד, בן זוגי הודיע לי בפתאומיות שהוא זקוק להפסקה.
    כל זאת בטענה כי הוא אוהב אותי ורק אותי ושהוא רוצה לחיות איתי את חייו אך בגלל שהכרבו בגיל צעיר ואני הייתי חברתו ואהבתו הראשונה הוא רוצה הפסקה וזמן לעצמו לעשות דברים שלא הספיק, להתבגר, להכיר בנות אחרות ובכלל להיות בטוח במעבר איתי לשלב הבא.
    לא ציפיתי לזה, וזה הרס אותי לגמרי..
    שאלתי היא, מה אני עושה< זה מצב שבו אני צריכה שוב לקחת את כל הדברים שלי ולחזור לצפון להוריי, לחפש עבודה חדשה, כיוון שהוא לא יודע כמה זמן יצטרך.
    אני מצידי מבינה אותו חלקית אך גם פגועה, שבורה וכועסת..
    האם זה מצב נורמאלי? מה עליי לעשות?

בבקשה אשמח לכל עזרה ועצה וחוות דעת בנושא..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלין

אלין
    24/09/2010

שלום.
    זה נשמע מצב ממש גרוע, ואני מצטערת מאוד בשבילך שזה קרה לך, כבר התרגלת אליו ו4 שנים זה המון. מה שאני חושבת שאת צריכה לעשות בכוח כי זה יהיה ממש קשה, זה להמשיך בחיים שלך, להכיר מישהו חדש במיידי לאו דווקא למשהו רומנטי אבל לבילויים וליציאות ולמצוא עבודה חדשה והכל. את חייבת!!! מי יודע אם בסוף תחזרו או לא, את לא צריכה לשים את חייך על hold עד שהוא יחליט. שיהיה המון בהצלחה.

בברכה אלין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואולי בסוף תהיה פניית פרסה

עדי בדיחי
    25/09/2010

הי ט., מתנצלת על האיחור..

קודם כל לשאלה הפשוטה יותר שהעלת- כן, זה נורמלי לחלוטין! הבחור שהכיר רק אותך ורק מולך היו לו התנסויות, מרגיש לא בשל מספיק להיות בנוי לקשר רציני וארוך טווח ומרגיש שפיספס משהו בחוץ. זה נורמלי ותקין. ארבע שנים (ואני מניחה שאתם צעירים) הן תקופה מאוד ארוכה לקשר ראשון.

כרגע הפגיעה היא קודם כל באמון, באגו, בהדדיות שחשבת שנוצרה, ואני משוכנעת שנוצרה למרות הכל. הוא החליט להיות ישר, כן וחד ולומר לך בבירור שהוא אוהב אותך, אבל כל העת מנקר בו "מה פיספסתי". לך יש את יכולת הבחירה- או לבלוע את רוק הפגיעה, ולהגיד- אוקיי, נפגעתי ואני "מפרגנת" לו את את הזמן שהוא צריך (אבל לשדר שאת ממשיכה הלאה), ובמקביל לבדוק עם עצמך מה את מרגישה, ואם ינסה לחזור- לבדוק האם את מסוגלת רגשית לחזור לקשר איתו.

או- להיפגע ממש, ולא לשכוח- ז"א, זהו. זה נגמר.

בגדול, אני חושבת שהכי "דיפלומטי" ושלם גם מול עצמך יהיה להגיד לו שיקח את הזמן שלו, שאת כמובן לא תרצי לחיות לצד מי שלא בטוח כי חווה מספיק (זה גרוע ביותר לדעתי- לחיות לצד מישהו שלא לגמרי בטוח שנמצא במקום הנכון), ושאת מפרגנת לו את היציאה לעולם הגדול. אבל- את במקביל ממשיכה בחייך. אם ירצה בעתיד לדון על חזרה לקשר רציני- את תבדקי האם גם לך המהלך הזה יתאים, בזמן ובמקום שתהיי בו. אני יכולה (כמעט כמעט) לחתום לך שיש סיברות גבוהה שהוא , אחרי תקופה קצרה, עושה פניית פרסה וחוזר אלייך עם זנב בין הרגליים (יש לזה המון תשובות בפסיכולוגיה, אבל הברורה היא שכשנותנים חופש- לא ממש זקוקים לו פתאום, רק ה"אישור" עושה את שלו).

אז כך או כך-כמובן שלעזוב להורים, כמובן לא להישאר בכוח, כמובן לשחרר. מה שיהיה בעתיד- לא תלוי בך. גם את זה את צריכה להבהיר: מפרגנת לך, אבל גם לעצמי. :)

יהיה בסדר... מצב די שכיח אצל זוגות שהקשר הראשון שלהם הוא ארוך, ובאמת שיש סיכוי שהוא יתפוס את הראש ויכה על חטא..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו