מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שני בחורים.אלין24/09/2010
יש לי חבר כבר שנה ושלושה חדשים ולפני בערך שלושה חדשים הכרתי עוד מישהו ואנחנו בקשר מאז, כשהייתי רק עם החבר הקודם הייתי בחורה עצובה שבוכה הרבה ולא נהנית מהחיים ועם הבחור החדש חזרה בי שמחת חיים אפשר להגיד.
הבחור הראשון הוא נשמה טובה והוא מדהים ואוהב אותי הכי בעולם. הוא דואג לי יותר מאשר לעצמו, לא ראיתי דברים כאלה.
הבחור השני הוא גם מקסים ואכפתי ואני לא יודעת אם הוא אוהב אותי, הוא עדיין לא אמר לי, אבל יש בייננו עדיין אי ודאיות, אני לא יודעת מה לעשות, עם מי להיות, לא מצליחה לחשוב טוב עם הראש הרגש מפריע, ולא מסוגלת לחתוך עם אף אחד מהם. מה עליי לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת סיכונים
דורית כהן25/09/2010אלין היקרה, אני יוצאת מתוך ההנחה שאת צעירה, כנראה מתחת לגיל 25. האם אני טועה?
אם כתבת על עצמך שעם הבחור הקודם היית עצובה, בכית הרבה ולא נהנית מן החיים - אז מה שווה שהוא כל כך אוהב אותך אם את אינך אוהבת מספיק אותו? זה נשמע לי כאילו איתו את כיבית את עצמך והבחור החדש הדליק אותך מחדש, ואת מרגישה שוב "בחיים".
ברור שחלק מן ההידלקות שלך הוא כל המיסתורין, אי הוודאות, ההסתרה, השקרים מן הסתם לחבר הוותיק - כל הדברים הללו גורמים לריגוש רב ועלולים לבלבל אותך ולגרום לך לחשוב שהתאהבת בבחור החדש. אבל עלייך לבחון היטב את החדש - את תכונותיו כבן אדם, האם את חושבת שיש בו את התכונות שחשובות לך? שאת יכולה להעריך ולאהוב לאורך זמן רב? לסמוך עליו? אם כן - אולי בשבילו שווה לקחת את הסיכון ולהשקיע ביחסים החדשים ולהפסיק עם הקודם. עד כמה את זקוקה שיעריצו אותך? שישאו אותך על כפיים? לפעמים מאוד קשה לנו להתאהב דווקא בזה שמעריץ אותנו ולאורך זמן נחפש דווקא את זה שקשה יותר להשיג אותו...
השאלה היא אם את מוכנה לקחת סיכונים מסויימים בחיים. נכון, כלל לא בטוח שהחדש אוהב אותך, ואולי זה מוקדם לצפות לוודאות. ובכלל כל מערכת יחסים מאוד שונה מקודמתה, ושווה להתנסות קצת לפי שמתמסדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)