גילוי מפתיע...מה לעשות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גילוי מפתיע...מה לעשות?
    אורנה
    24/09/2010

דורית ועדי שלום רב!
    בת 22 יוצאת עם מישהו בן 31 כבר שלושה חודשים .. הוא רוב הזמן עייף , חסר חשק מיני ואני רואה שהוא קצת מוטרד לפעמים ללא סיבה ...בתחילת הקשר הוא סיפר לי שאבא שלו נפטר ושהוא לקח כדורים נגד דיכאון שנה ... עם כל זה הוא מחזיק עסק משגשג שכרוך בהמון אינטראקציה עם אנשים ... שבת שעברה הוא נרדם אצלי בצהריים וחיטטתי לו בתיק מתוך סקרנות... מצאתי שם כדורים לבנים שנקראים סרוקסט ... כדורים נגד דיכאון שאלתי אותו למה הם שם.. והוא ענה שהוא עדיים לוקח אותם ועוד 3 פעמים ביום ... לא יודעת מה לעשות.. הוא מתעצבן מכל דבר... מפריע לו שמשהו בבית לא סימטרי .. ממש כל דבר קטן... האם להמשיך את הקשר עם אדם כל כך מורכב?? הבנתי ממנו שהוא לוקח את זה כבר מגיל 19 ... הוא סיפר שעברה עליו ילדות מאד קשה .. גירושים של הורים .. מוות של אב... מה לעשות עם זה ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גילוי מפתיע...מה לעשות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיק כבד מדי

דורית כהן
    25/09/2010

אורנה היקרה, נשמע לי - גם בלי קשר לכדורים - שאתם בשלבים שונים של החיים, ואם את מתלוננת על עייפות וחוסר חשק מיני - והוא מוטרד - יש כאן איזה כובד ואיזה שק של בעיות שנראה לי קצת גדול עלייך.
    הכדורים הללו יכולים לפגוע בחשק המיני. העובדה שהוא לוקח אותם בגיל 19, ועוד 3 פעמים ביום - נשמע לי מוגזם. יהיה לך מאוד קשה לחיות עם אדם כזה שזקוק לסימטריה, וכל דבר קטן מעצבן אותו.
    מציעה לך אם עוד לא התאהבת קשות - להניח לו ולמצאו מישהו מתאים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איכסה, איזה תגובה מגעילה ועוד מפסיכ

מישהי
    26/04/2012

מה זה תעזבי אותו?!
    למה שלא תנסה לקבלו איך שהוא?
    מה,כל בני האדם מושלמים??
    אני בטוחה שגם את לא מושלמת...
    איכסה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו