מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה, בנושא "קשר רציני עם בחורה"יוני24/09/2010
שלום רב, אני הייתי בשיחה עם בחורה, ולאחר זמן היא אומרת לי אני לא מעוניינת בקשר עם אף אחד, לאחר כ-חודש היא הפכה להיות בקשר אם איזה אחד שנראה "חנון" (סליחה על המילה).
חשבתי על זה אולי אני משעמם אותה, אבל לפני שקיבלתי את התשובה ממנה היא הייתי באה אליי בעצמה, מדברת, מתקרבת..
אשמח לקבל תשובה,
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נדלקים על כל אחד או על כל אחת...
דורית כהן25/09/2010יוני היקר, תצטרך לקבל את עובדות החיים: כנראה שהבחורה לא נדלקה מספיק כאשר היתה איתך. כדי שמישהי תידלק עליך ותרצה להיות איתך - צריך שיקרה משהו, איזו כימייה, איזו התלהבות, איזה פרפרים...עליך לקבל שיהיו נשים שיימשכו אליך, ויהיו כאלה שלא יימשכו. בדוק את עצמך: האם אתה מסוגל להיות עם כל אחת? האם כל אישה מושכת אותך באותה מידה? בדיוק כך הן הנשים, גם הן בררניות ומחפשות את מי שמדליק אותן, וכנראה יהה משהו בבחור ה"חנון" שמצא חן בעיניה, התאים לטעם ולצרכים שלה.
נקודה נוספת: אל "תקנה" כל מילה שאומרים לך. אם היא אומרת לך שהיא לא מעוניינת בקשר עם אף אחד - לפעמים זו דרך של אישה לרמוז לך - תוך נסיון לא לפגוע בך אישית - שהיא לא מעוניינת בזוגיות איתך. האם עדיף היה שהיא תגיד לך: "תראה, אני מחפשת קשר, אבל לא נראה לי שאתה מתאים לי"
יש נשים שלא רוצות לפגוע, או לא רוצות להבריח אותך לגמרי, אז הן שומרות אותך על "אש קטנה" - וזה מסביר את הגעתה לשיחות איתך ביוזמתה, עד שהיא מצאה מישהו שבאמת הדליק אותה...אל תיקח זאת קשה, אלו הם החיים בשלב ההכרויות בו אתה נמצא.
מאחלת לך שתמצא קשר הדדי במהרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)