בעיה, בנושא "קשר רציני עם בחורה"

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה, בנושא "קשר רציני עם בחורה"
    יוני
    24/09/2010

שלום רב, אני הייתי בשיחה עם בחורה, ולאחר זמן היא אומרת לי אני לא מעוניינת בקשר עם אף אחד, לאחר כ-חודש היא הפכה להיות בקשר אם איזה אחד שנראה "חנון" (סליחה על המילה).

חשבתי על זה אולי אני משעמם אותה, אבל לפני שקיבלתי את התשובה ממנה היא הייתי באה אליי בעצמה, מדברת, מתקרבת..

אשמח לקבל תשובה,
    יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נדלקים על כל אחד או על כל אחת...

דורית כהן
    25/09/2010

יוני היקר, תצטרך לקבל את עובדות החיים: כנראה שהבחורה לא נדלקה מספיק כאשר היתה איתך. כדי שמישהי תידלק עליך ותרצה להיות איתך - צריך שיקרה משהו, איזו כימייה, איזו התלהבות, איזה פרפרים...עליך לקבל שיהיו נשים שיימשכו אליך, ויהיו כאלה שלא יימשכו. בדוק את עצמך: האם אתה מסוגל להיות עם כל אחת? האם כל אישה מושכת אותך באותה מידה? בדיוק כך הן הנשים, גם הן בררניות ומחפשות את מי שמדליק אותן, וכנראה יהה משהו בבחור ה"חנון" שמצא חן בעיניה, התאים לטעם ולצרכים שלה.
    נקודה נוספת: אל "תקנה" כל מילה שאומרים לך. אם היא אומרת לך שהיא לא מעוניינת בקשר עם אף אחד - לפעמים זו דרך של אישה לרמוז לך - תוך נסיון לא לפגוע בך אישית - שהיא לא מעוניינת בזוגיות איתך. האם עדיף היה שהיא תגיד לך: "תראה, אני מחפשת קשר, אבל לא נראה לי שאתה מתאים לי"
    יש נשים שלא רוצות לפגוע, או לא רוצות להבריח אותך לגמרי, אז הן שומרות אותך על "אש קטנה" - וזה מסביר את הגעתה לשיחות איתך ביוזמתה, עד שהיא מצאה מישהו שבאמת הדליק אותה...אל תיקח זאת קשה, אלו הם החיים בשלב ההכרויות בו אתה נמצא.
    מאחלת לך שתמצא קשר הדדי במהרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו