מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מקיימים יחסי מיןמתוסכלת25/09/2010
שלום רב,
בטח יהיה מי שיחשוב שאני מטומטמת...
אני ובעלי נשואים 12 שנה עם שלושה ילדים.
לא קיימנו יחסי מין המון המון (!) זמן, בתחילה גם לי לא היה חשק, היום חסרה לי מאוד האינטימיות והאהבה...כשיצא לי לשאול אותו מדוע אנחנו לא שוכבים הוא אמר שהוא עובד מאוד קשה ואנחנו מאוד עייפים, וקשה עם הילדים ואין זמן וכו...
לאחרונה גיליתי שהוא צופה בלילות בסרטי פורנו ומאונן.
היחסים שלנו בסה"כ בסדר, הרבה מריבות, עליות וירידות.די מנסים לשמור על המשפחתיות בשביל הילדים.
פעם אמרתי שלא טוב לי ואני רוצה להתגרש, הוא מיד התעלם והתייחס לזה לא ברצינות.
הוא לא רוצה ללכת לטיפול זוגי.
מה אני אמורה לעשות??! מצד אחד אני פגועה מאוד מכך שאינו שוכב איתי אך כן מוצא פורקן עם עצמו, מצד שני אני רוצה לשמור על המשפחה בשביל הילדים.
גם אני רוצה להרגיש נאהבת ונחשקת. אולי אני צריכה למצוא אהבה מחוץ למסגרת הנישואים?? ואז זאת גם תהיה נקמה מבחינתי.
מתוסכלת ועצובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייך להיות נחושה
דורית כהן25/09/2010מתוסכלת יקרה, צר לי על מה שאת עוברת, ובעצם גם עליו, כי הוא בטוח לא מאושר מן המצב.
שניכם הסתגלתם זמן רב לסטטוס קוו שתיארת, והוא מצא את הפתרון שלו לסיפוק מיני. לפעמים יותר קל לאונן מאשר להסתכן בחיזור וביוזמה לסקס הנתקלת בדחייה מצד בת הזוג. יש להניח שבעבר הרחוק הוא כן ניסה ליזום סקס, לא כן?
יש גברים שחוויית הדחייה כל כך קשה להם שהם מעדיפים להפסיק לנסות.
ויש גברים ונשים שלא מסוגלים להתקרב גופנית לבן או בת הזוג לאחר שהיה ריב. ואת כותבת שהיו הרבה ריבים ביניכם. אז אולי הוא כזה שאינו מסוגל להתקרב רגשית וגופנית לאחר ריב.
לי זה ברור שעליכם להגיע לייעוץ ותוכלו להפיק מכך הרבה תועלת. יתכן והסרוב שלו הוא זמני, ואם יראה שאת רצינית הוא ישתף עם זה פעולה. עלייך להיות נחושה ולהבהיר לו שאינך מוכנה לנישואים ללא אינטימיות. זה יהיה תהליך לא קל של עימותים, אבל עלייך להתמיד בכך. לא בצעקות אלא בנחישות וברצינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)