מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר תקשורת עם החברקייט25/09/2010
אנחנו כבר כמה שנים יחד, מהחטיבה ונפרדנו פעם או פעמיים, כרגע שנינו בני 20 בצבא, והקשר מאוד חשוב לנו, אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני וטוב לנו ביחד אבל לפעמים יש חוסר תקשורת. זה מתבטא בכך שאין לנו תחומי עניין משותפים, אנחנו לא מוצאים נושא לשיחה בזמן האחרון זה נראה כאילו שיחות הטלפון הן בכוח ולא כי יש על מה לדבר.
זה מאוד מעציב אותי כי אני מאוד אוהבת אותו אבל אני מרגישה ששנינו לא מתלהבים אחד מהשני כמו פעם ואני לא רוצה לוותר על זה.
מצד שני אני לא יודעת מה לעשות. אנחנו מחוברים בצורה מאוד חזקה רגשית ופיזית ונמשכים מאוד אחד לשני וקשובים אחד לשני אבל מהבחינה של העניין, אני מרגישה שהוא משתעמם ממני ואני משתעממת ממנו. חשוב לי לציין שדיברנו על זה ושנינו מוכנים לעשות הכל כדי לשמור על זה
זה הגיוני? מה עושים?
תודה רבה אני כבר אובדת עצות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים ודינאמיות של החיים יחד
עדי בדיחי26/09/2010הי קייט,
אם שניכם רוצים בפיתרון העיניין זאת התקדמות משמעותית. ייתכן וגילכם הצעיר, בתוספת המעגל החברתי בו כל אחד נמצא, וכן השלב הקריטי של מעבר (כמעט) מצבא לחיים אזרחיים- הם לא פחות משמעותיים.
נסו לזהות מה כן עבד עד היום בבחינת תחומי העיניין שלכם, אפילו כדאי שתערכו, כל אחד עם עצמו, רשימה של תחומי עיניין שיכולים לעניין אותו ולראות אם יש משהו משותף- בעבר ובעתיד, ז"א מה עשה טוב אז ומה יוכל לעשות טוב לזוגיות בהמשך.
הגיוני מאוד כי דווקא בשנים האלה שניכם משתנים, נהפכים ל"אנשים" ופחות בחממה של החטיבה, בה הכל למעשה משותף, והבילוי שלכם הוא על תקן "מה שמוכר ומה שידוע מראש" ללא הרבה הפתעות- זה התיכון, השלב בו כולם עם כולם, שלב קריטי להתפתחות.. שלב שמכין שינוי גדול מאוד- החיים עצמם. לא פעם כשיוצאים מהחממה הזאת הכל מקבל תפנית ופתאום החיים האמיתיים נראים כ"כ שונה ממה שדמיינו אותם. אז יכול להיות שזאת עוד פונקציה- הזוגיות בצל החיים האחרים של שניכם קיבלה צבע אחר קצת.
לא הייתי ממהרת להיבהל מזה, כיוון שכתבת על האהבה הגדולה. אולי באמת צריך "לנער" קצת את הקשר, לרענן, לגוון, לחדש.. בכל דרך שתמצאו לנכון. אני יכולה להעיד שבכל זוגיות יש תקופות משמחות ומרגשות עם אנרגיות, ויש תקופות "רדומות" לשל צבירת כוח וכל אחד יותר עם עצמו. אם את מזהה שזהו "גל" כזה, תני לזה עוד זמן ובדקי בהמשך מה קורה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)