מבולבלת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    תדלה
    25/09/2010

אני ובעלי יצאנו 3 שניםאחרי היכרות של 4 חודשים עברנו להתגורר יחד
    ואחרי 3 שנות חברות החלטנו להתחתן היו מריבות ופרידות לא הייתה תקשורת
    ואחרי שהתחתנו גם כבר בשנה הראשונה פתחנו תיק ברבנות אנחנו מכירים 7 שנים ורוב הזמן זה מריבות ופרידות והיינו בייעוץ עזר אולי במשך שנה ויש לנו תינוקת בת 9 חודשים
    ופשוט נימאס לי מהקשר הזה אני לא סובלת אותו לא יכולה להסתכל עליו
    אני ניגעלת ממנו לא יכולה להיות בקרבתו מאז שהייתי בהיריון אין כמעט מגע בינינו
    מה אני עושה עיזרו לי יש פה תינוקת לא הייתי רוצה שתגדל עם הורים גרושים
    ומצד שני אני גם מפחדת לחיות לבד איך אני אסתדר לבד כלכלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להיות שלמה עם ההחלטה ולפעול לפיה

עדי בדיחי
    26/09/2010

הי תדלה,

כתבת שייעוץ עזר במשך שנה- מה קרה מאז? אולי עזבתם מוקדם מדי. ייעוץ לא פעם נועד גם כדי לשמר ולתחזק את הקשר הזוגי לאורך זמן, בעיקר עם שינוי גדול כמו ילד חדש.

בכל אופן, זה כנראה כבר מאוחר, את מתארת מצב לא טוב- את נגעלת, לא סובלת, לא אוהבת. כמו הרמת ידיים. לגבי התינוקת- כמו בכל משפחה- גם הילד יעדיף אמא ואבא מאושרים ושמחים יחד, אבל כשאין מודל כזה כמובן שיהיה עדיף שהיא תחווה אתכם לבד (פרודים) ושלמים עם ההחלטה מאשר ביחד וסובלים.. היא תסבול באותה מידה.

כלכלית, האופציה הסבירה היא לצאת לעבודה, או לנסות להעזר בהורים וכד'. אין יותר מדי קסמים גם פה.. לאמהות חד הוריות יש הטבות מסוימות גם ברווחה ושווה לבדוק מה בדיוק.

בגדול, לא להישאר איפה שאת לא רואה עתיד. אם את בטוחה שעשית הכל, וניסיתם, ובכל זאת לא עובד, תתחילי פרק חדש בחייך, ואני תקווה כי הוא יוביל אותך למקום שטוב לך בו יותר. יש חיים גם אחרי גירושים, ואפשר להסתדר עם קצת תמיכה מסביב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו