לעדי...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לעדי...
    ט.
    26/09/2010

אני באמת מוצאת משהו נכון במה שכתבת, ועוד לפני שראיתי עכשיו את ההודעה,ה אתמול בלילה היתה לי שיחה ראשונה איתו אחרי שלושה ימי ניתוק מוחלט-שאני ביקשתי.
    התקשרתי וניסיתי שוב לברר אם משהו השתנה,לא השתנה הרבה אך הוא כואב כמוני, ומבולבל. וכשהעלתי את הרצון שלי להתנתק תקופה עד שהוא יבין מה הוא רוצה הוא בכה והיה לו קשה לקבל את זה.

אני מאמינה בכל ליבי שיש לנו זוגיות נדירה, יש עוד פרטים יותר אישיים שלא כתבתי כאן, אבל הזוגיות שלנו מההתחלה הייתה מאוד חזקה, שונה ואחרת בכל המובנים,בלי משחקים, כנות שלמה ובעקבות זאת אהבה גדולה.

לא לחשוב יותר מידי, מתוך הרגשה שלי לטובתי בחרתי לתת לו את הזמן ולפרגן לו את הזמן הזה כמו שאת אומרת. הגענו בסוף השיחה למצב שבו גם צחקנו, ודיברנו על מה אנחנו רוצים בעתיד, והוא הסכים ואמר שהוא רוצה את זה בדיוק כך, אך לא עכשיו..לא כרגע.
    אני מצידי קיבלתי את זה ואמרתי לו שאני עכשיו נותנת לו בתור התחלה שבועיים
    שבהם לא ניצור קשר, שיקח לו את הזמן שלו עם המחשבות וכל מה שירצה לעשות וכל זאת מכיוון שקשה לי להמשיך לדבר איתו רגיל ולהיפגש מידי פעם כמו שהוא רצה בהתחלה. וזאת בטענה שזה יקל עלינו. (מה שכמובן הסברתי לו שהוא רק עוד קושי בשבילי)

אני שמחה שעשיתי את השיחה, ובסופה גם הרגשתי כבר קצת יותר חזקה כי עמדתי מולו ולא נכנעתי לרגשות, לקחתי החלטה על ניתוק ואםילו אם הוא שבועיים, שבועיים כנראה יכולים להיות זמן טוב ומשמעותי.

נותר לי עוד לקחת את כל החפצים שלי ממנו, ואני אחכה קצת עד שיהיו לי כוחות גדולים יותר.

שאלתי היא, עם כל הביטחון שמה שבחרתי לעשות, האם זה איננו רק אולי מנגנון הגנה שהכנתי לעצמי? מתוך קושי להתמודד? ואם כן האם זה מומלץ? או שאולי היה לי עדיף לגרום לו לבכות ולהרגיש רע, ואני מצידי כך גם ולקחת החלטה של- תקופה א מוגבלת של ניתוק?

אני מודה לך, לכן על התמיכה, ועל העידוד שאני מוצאת בפורום זה. זה מדהים!!

בכל אופן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעדי...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה שקולה ובוגרת

עדי בדיחי
    26/09/2010

הי ט., אני שמחה שאני יכולה לעזור,

את קיבלת החלטה מאוד אמיצה ובוגרת. אני רוצה שנפריד בין יצר הנקמנות שיש בכל אחד ואחד מאיתנו- עכשיו אני אראה לו מה זה, אני אתן לו להרגיש את הטעם המר של הנטישה שלו- אל מול לנטרל את ז מעט ולהגיב ממקום בוגר ואמיץ- על מנת להמשיך לפתוח את הדלת של החזרה שלו לקשר. כי בכל מקרה כנראה בתוך תוכך את ידעת וזיהית שאם את תפעלי באמוציות גבוהות מולו, הטראומה של הפרידה הזאת והטעם המר שהיא תשאיר לא בטוח שישאירו גם את האופציה לחזרה בעינה, ואולי לא במודע את בהחלט אמרת לעצמך- אפעל בהיגיון וכראוי, אפילו דיפלומטי משהו, על מנת לא לגמרי לבטל או לאבד את האהבה הנדירה הזאת-כך את הגדרת אותה כאן.

מעבר לזה, כנראה שסוג הקשר המיוחד שיש לכם,גם איפשר לך לסיים את הקשר, נכון לעכשיו, באופן מאוד בוגר, ולא ראית באמת, בינך לבינך, אופציה כזאת לעשות סנסציה. וטוב שכך, כי כשעשית זאת הגדלת את סיכויי החזרה.

שבועיים- לא בטוחה שזה זמן מספיק,אבל זה מה שראית לך לנכון וזה בסדר. היי מוכנה לאופציה שזה יהיה גם יותר, והייתי מאפשרת לזה להיות, באותו קו שבו נקטת עד כה.

לא סתם היה לו קשה לקבל את הניתוק הזה (שהוא עצמו יצר), וכפי שכתבתי לך- האסימון עוד יפול-וזה יהיה המבחן האמיתי, עד כמה הוא בשל "אלייך" או לא. כי כרגע הוא בהלם של הפרידה ויותר מזה- בהלם של משקל ההחלטה שלו עצמו. כשיבין ויפנים מה קורה, שם יפול האסימון, זאולי אחרי זמן מה, ואז השאלה היא האם הוא תופס את עצמו ומבקש לחזור, או לא. ניתן לזמן לעשות את זה.

מנגנון הגנה- אפשר לקרוא לזה ככה, אפשר גם להבין שכל אדם בוגר וחוזה כמה צעדים קדימה היה נוהג כמוך. בלי מנגנוני הגנה לא היינו יכולים להתמודד עם הטראומות והקשיים שהחיים מציבים לנו, להפך, המנגנונים האלו מאפשרים לנו לדעת איך להתמודד ומתי.. ככה שגם אם את מרגישה שזאת מגננה- תני לה לשמור עלייך, זה תפקידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו