עצה, חוות דעת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עצה, חוות דעת
    ליאת
    27/09/2010

שלום.

אני בת 29 בעלי בן 42 חודש אחרי לידת ביתי הראשונה,
    היינו זו יחסי מאוד פעיל ומאוד אוהב סקס... מאז ההריון בעלי כמעט ולא נגע בי,
    הנושא מאוד מציק ופוע בי ואמרי לו א זה, בהריון הוא נתן תירו שזה מוכן לעובר ום מוזר לו לראות אותי עם בטן פתאום וגם אחרי הלידה הוא אפילו לא ניסה להתקרב!!!!
    מה אני יכולה לעשות זה נראה לי מאוד מוזר..........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה, חוות דעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם לבן הזוג לא פשוט להתרגל לשינוי

עדי בדיחי
    28/09/2010

הי ליאת,

כמו שהאשה חווה הרבה שינויים במהלך הריון ולאחריו- שינויים בחשק, הורמונליים ועוד, כך גם הגבר. קשה לו להתרגל למה שנוסף למשפחה, לתשומת הלב שצריך להעניק פתאום, ואולי גם קשה לו לראות איך החיים חוזרים למה שהיו בבחינת יחסים אינטימיים ביניכם.

גם הגבר מתקשה להתרגל, גם הוא חושש לחזור למה שהיה ידוע ומוכר פעם, וחשוב לתת לו את הזמן הזה. זכרי שגבר לא נושא את הילד 9 חודשים, מתחבר אליו ביולוגית, מרגיש אותו זז ומתרגש כל פעם, עובר בדיקות ועובר ייסורים בלידה - רק האמא. אין מה לעשות- זה בטבע. גבר- גם הוא שותף, כמוך, אבל צופה מהצד בכל המתרחש- בבטן שלך חי היצור שהוא עזר ליצור אותו- את מוציאה אותו ממך- והוא, מעודד ומקווה שהכל יהיה בסדר, וגם הוא עובר חוויות מטלטלות רגשית לא פחות. כל אחד בעוצמותיו ובחוויות שלו. תאפשרי לו את זה, זה מאוד חשוב. קחי לך את הזמן ואל תילחצי על יחסים כרגע- תני לזה לבוא ממנו. אני בטוחה שלאט לאט הדברים יחזרו להיות בסדר עבורכם.

לגבי הגיל שלו- לא בטוחה ששם טמון הסיבה לשינוי, אם כי הפער בניכם גדול. האמיני לו שהוא חושב שזה מוזר לו- זה באמת מוזר! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו