מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני לא יודעת מה לעשות במצב כזהאין שם27/09/2010
היי..
רציתי לשתף אותכם במשהו.. אני ממש ממש זקוקה לעזרה!
אני וחבר שלי בערך שנתיים וחצי הוא בן 18 ואני בת 17 וחצי...
יש לו תקופות שהוא רוצה קצת להיות בלעדיי ותקופות הוא פשוט יחפש אותי כל הזמן....
זה די מפריע לי אבל אני נותנת לו את החופש שלו...
היינו איזה חמישה ימים מרוחקים...
פיתאום עד שראיתי אותו ישבנו דיברנו ואז בסופו של דבר... הוא בא והוא מספר לי שהוא ניכנס לאיזשהו אתר של פורום סקס....
אמרתי או.קי..
אבל הוא כבר סיפר שזה של נערות ליווי ושהוא היום רשם שם משהו ואז הוא אמר סתם..
אבל האמת היא שאני כן מאמינה.... והכי כואב לי בעולם... חיפשתי ואני חושבת שאולי הגעתי לזה... והוא רשם איפה נמצאות הנערות ליווי האלה.... ושכמה עולה.. ושהן סקסיות ושהוא היה רוצה לנסות.. אני לא בטוחה שזה הוא... אבל אני כן ילך אליו וינסה למצוא משהו במחשב...
אבל אם זה באמת... איך אני ידע שהוא גם לא בוגד?!...
או.קי.. הוא ילד.... אפשר להבין.. אבל הכאב כל כך גדול.. אני בוכה הרבה.... אני באתי ואמרתי לווו אתה רשמת? הוא אמר לא וגם אם כן איך לך משהו לעשות נגד זה אני יעשה מה שבא לי! אז אני מאמינה שהוא רשם הוא לא יגיד סתם....
איך אני יכולה להוציא ממנו את האמת... ושוב זה מדאיג אותי...
וללמה המרחק הזה שהוא רוצה לפעמיים? זה טוב אבל במרחק הזה הוא לא נוגע בי לא מנשק אותי כלום....
זה נימאס.. יכול להיות שהוא לא אוהב?!...
אני לא יודעת מה לעשות.... אבל זה מטריד אותי מאוד.....
אשמח אם תעזרו לי.. תודה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה הגיל..
עדי בדיחי28/09/2010הי לך,
אתם בגיל כזה שאמת רוצים להתנסות בהכל, לאו דווקא משהו שמעיד על הטעם שלו- אבל יש בו את הצורך- כמו להרבה בני ובנות נוער- להתנסות בהכל. ולא תמיד הצורך הזה מתאים גם לצורך של אהבה ומחויבות למישהי אחת. נסי להבין שכרגע הוא כנראה בשלב כזה שרוצה לבדוק עם עצמו מה עושה לו טוב וההתנסויות המיניות חשובות לו.
הוא בסופו של דבר פתח את זה וזה מה שחשוב. השאלה היא האם את מוכנה להישאר במערכת כזאת, שדי מכאיבה לך כרגע, אבל זאת אכן המציאות- הבחור הזה רוצה לרכוש עוד התנסויות.. או שאת מחליטה לעזוב את הקשר הזה ולמצוא משהו יותר מיושב ויותר רציני.
חשוב שתדעי שעד כמה שזה כואב, זה בדיוק הגיל שמתחילים לחפש עוד דברים. יש כאלה שידלגו על זה, יש כאלה שירצו לחוות.. וכנראה ללא קשר לאהבתו, הוא באמת צריך את זה ולכן זה גם נפתח מולך. אני בטוחה שתקבלי החלטה שמתאימה לך, לא כדאי להישאר איפה שלא טוב ולא יגרום לך להרגיש ביטחון. את צעירה מאוד, ויהיו הרבה הזדמנויות לאהבות חדשות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אני ביכלל מבולבלת ומודאגת..
אין שם29/09/2010את צודקת לגבי כל זה ואני מבינה....
ואני מאוד מבולבלת..
ישבנו דיברנו על זה רבנו.. והוא אמר לי ככה.. :
" אני לא חושב שללכת לנערת ליווי זה בגידה אנשים נשואים גם עושים את זה וזה לא רע.. זה דבר חד פעמי.. ואם אני ירצה ללכת אני ילך ואני יסתיר את זה ממך ולא תדעי לעולם...! "
אמרתי לו... אבל תבין שאני לא יכולה להיות עם מישהו שאני שוכבת איתו ועושה הכל איתו ובסופו של דבר אני מחכה לו בבית שהוא בנתיים אצל נערת ליווי.. נוגע בה עושה איתה ועוד דברים.. אז הוא אמר צודקת...
אז מה הוא רוצה להגיד לי בכל זה?!
איפה ההיגיון פה? אנשים נשואים עושים את זה? נכון.. בסתר.. ואז שזה מתגלה מתגרשים!לעיתים קרובות ...
אבל זה לא הגיוני ביכלל אני לא מבינה מה ההיגיון פה... שהוא אמר לי את כל זה הייתי בהלם לא היה לי מה לענות פשוט ניחנקתי..
אז מזה אומר? שהוא רומז שהוא הולך ללכת לזה? או שהוא היה בזה? או שמה?!
הוא בנאדם שהוא כניראה עוד לא גדל... הוא מאמין לכל דבר שרשום וכל דבר בתמונה.. פשוט ילד.. לא מאשימה הורמונים והכל ואני יכולה להבין אבל אני נותנת מעצמי .. לא מחסירה לו כלום.. אז המ העיניין? למה כל זה? אשמח אם תעני לי שוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצורך שלו, שפוגע באמון ביניכם
עדי בדיחי29/09/2010הי שוב,
אני מבינה את הבלבול ותחושת האכזבה שיש לך כרגע.. זה באמת לא פשוט. החבר שלך לדעתי די חד משמעי לגבי הרצון שלו לפגוש נערות ליווי. האם זאת בגידה או לא- כל זוג יגדיר את זה אחרת, אבל בגדול אחוז ניכר מבנות הזוג לא היו רואות בזה משהו לגיטימי. צריך ששני בני הזוג יהיו פתוחים לסוג כזה של מערכת חברות או נישואין. אצל נשואים כפי שאמרתי- אפשר למצוא זוגות שבבחינת שניהם זה לגיטימי. אחרת זה ייחשב לבגידה וכפי שאמרת גם למשבר נישואים אח"כ.
את לא יכולה לשלוט בהורמונים שלו או ברצונות שלו, אין כ"כ מה לשנות פה- הוא עצמו מסביר את הצורך שלו ואילו לך קשה, באופן מאוד טבעי, לקבל את השינוי שחל בו. הוא צודק שכאשר ה"אשה לא נותנת רשות" הרבה פעמים בן הזוג עושה זאת בחשאי.. וכמובן עדיף לקבל אחת משתי בחירות: או להחליט שאת מאפשרת את זה (לפי מה שקראתי מאוד קשה לך עם זה ולא בטוח שזאת אופציה טובה לך), או להיפרד, לתת לו את הזמן, ואם בהמשך יהיה רצון לחזור- תשקלי את זה שוב, מחדש. בכל אופן, אין כ"כ קשר אלייך לדעתי, במקרה הזה- הוא מתאר צורך פיזי , מיני, שכנראה גורם לו להרגיש ביטחון ו"גבר". נסי להבין שאין פה מה להאשים את עצמך- איפה לא הייתי בסדר. אני הייתי משחררת אותו להתנסויות האלו ומנסה להמשיך הלאה. אם ירצה לחזור בהמשך וזה יתאים לך- שווה לנסות, כי בכל זאת יש לך רגש אליו. אבל כרגע, נשמע לי שכל עוד את איתו והוא הולך לנערות ליווי- זה בעייתי מבחינתך וספק אם תוכלי להאמין בו במהלך הקשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לספר לך עוד משהו...
אין שם29/09/2010הוא בא וטוען שהוא רק מסביר לי גם אם יקרה דבר כזה אני לא ידע.. כי הוא כל יכול להסתיר את זה...
והוא אומר אני מסביר לך את כל זה שתביני שאין מה לריב על זה ושזה חסר טעם....
אז מה אני אמורה להבין בכל זה??? שאת צודקת?.. אני בטוחה...
אבל גם את הצד שלו.... ברור שיהיה קשה לי לסמוך עליו.....
אבל זה מאוד מציק לי עכשיו ואני לא יודעת מה לעשות!
בשביל מה הוא מסביר לי את זה?...
כי הוא טוען שהוא רק מסביר הוא לא יעשה את זה...!
אז משהו כאן לא בסדר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהשאיר את העוגה שלמה
עדי בדיחי30/09/2010הי שוב וחג שמח,
אני מצטערת, אבל אני באמת חושבת שהוא מנסה קצת להנות מכל העולמות- להגיד לך שהוא "לא יעשה את זה אבל רק שתדעי לכל מקרה", ובינתיים להקדים תרופה למכה ולהגיד לך שזה חסר טעם לריב על זה.. ז"א כבר מראש לנטרל עימות בנושא. בינתיים את במשבר אמון מסוים- קשה לסמוך עליו ולא יודעת מתי יקרה ומה יקרה, רצון לעקוב אחריו, בשביל מה?
אני באמת חושבת שכדאי לקחת פסק זמן ולאפשר לו להתהולל.. ואח"כ לבדוק אם יש מצב לחזור לקשר רציני.. אחרת זה יפגע בך יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)