עזרה בבקשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    חסוי
    28/09/2010

שלום. אני בת 30 גרושה +1. יש לי שאלה מאד חשובה. ניסיתי להכיר דרך אתר הכרויות ורשמתי שם שאני גרושה ללא. והכרתי שם מישהו נחמד. עכשיו אני לא יודעת איך ומתי לספר שלא רשמתי שם הכל. יצאנו כבר 3 פעמים. אני מפחדת שהוא לא ירצה. מה לעשות? מתי לספר ואיך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לספר מהר, להתנצל ולנסות להמשיך

עדי בדיחי
    28/09/2010

שלום,

כמובן שהיה עדיף לומר את כל האמת.. אבל זה להבא. חשבי על כך שמי שרואה שיש לך ילד ולא רוצה- טוב מאוד שלא רוצה עכשיו ולא אחרי שנקשרים.. את מגיעה עם הילד, הוא חלק מחייך, חלק בלתי נפרד ומי שלא מקבל אותו גם לא מקבל אותך.

עכישו לשאלתך, ספרי לו כמה שיותר מהר, תוך כך שאת מתנצלת ומבינה שעשית טעות. אמרי לו למה חששת מראש לכתוב שיש לך ילד והאם הוא חושב שלמרות המעידה הזאת ובשל כך שנהנתם יחד עד עכשיו- הוא מוכן להמשיך את הקשר, וזה בתנאי שאת לא מסתירה יותר פרטים. זה מאוד חשוב- אמון, אמינות, כנות.

מקסימום- לא ירצה, לא ירצה. ככה או ככה אין טעם לצאת עם מי שלא מקבל או רוצה את הילד בסביבתו.. חשוב שלהבא באמת תכתבי את כל האמת. אולי תכירי גרוש אחר עם ילד באותו גיל של הילד/ה שלך וזה יוביל למשפחה חדשה?

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו