מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נפרדנו אבל אני לא רוצה לוותררחלי01/10/2010
היי ,
נפרדתי מבן זוגי לפני שבועיים (אחרי חצי שנה). היה ריב שהוביל להחלטה שלו שצריך להפרד כי יש פערים שאי אפשר לגשר עליהם. יש בינינו הפרש גיל של 7 שנים (הוא בן 24 ואני 31)
אני רוצה להלחם עליו.
שוחחנו לפני כשבוע והוא אמר לי "אנחנו רק משנים סטטוס לא נעלמים זה מחייה של זו "
אני לא מוכנה לוותר עליו.
השותף שלו אמר שנראה לו שזה אבוד שהוא כבר סגר את העניין מבחינתו ושאמנם עדיין אין לו משהי אחרת אבל אין סיכוי שהוא ירצה לחזור.
הוריו גרים באילת והוא נוסע אליהם לסופ"ש לפני תחילת שנת הלימודים (הוא סטודנט) אני
רוצה לנסוע לחברה שם ולנסות לרכך אותו כשהוא בטריטוריה שלו ומרגיש נח .
זה נראה לכם רעיון טוב? אני חייבת עצה. רע לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשחרר
עדי בדיחי04/10/2010הי רחלי,
אני מבינה אותך. אבל האמת היא שככל שתנסי יותר כך הסיכוי שיתרחק וירצה ספייס יגבר. וחבל.
אם תצליחי להתאפק ולתת לו מרחב- בו יבין מה היה, מה מפסיד, ומה היתרונות ומה החסרונות של המצב החדש, ואולי גם יברר עם עצמו מה מרגיש אלייך, יתכן ויהיה קל יותר בהמשך לחשוב על חזרה זה לזו. כרגע לתת לו חופש וזמן, הוא זקוק לזה ממך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולם אומרים לי לשחרר
רחלי04/10/2010אבל מה יהיה אם הוא ישכח אותי ? איך אני אחיה?
אני מרגישה אליו כל כך הרבה ומתגעגעת כל כך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולם אומרים לי לשחרר - תגובה
עדי בדיחי04/10/2010אם את חשובה לו ואם ראה בקשר שלכם "כי טוב"- הזמן יעשה את שלו והוא לא ישכח אותך.
ותאמיני לי שאת לא רוצה לחיות עם אדם שלא מרגיש כמוך. זאת תחושה מאוד קשה. נסי להתאפק, אזרי כוח, העסיקי את עצמך ופשוט תני לזה להיות. הזמן הוא תרופה מצוינת.. השתמשי בה. צאי, תבלי עם חברות, תעשי דברים, פשוט תעסיקי את עצמך כמה שאפשר, תני לו מה שביקש. ככה הסיכוי שלא ישכח את הקשר ואולי ירצה לחזור יגבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי תודה כל כך צדקת !!
רחלי29/10/2010החלטתי לפני שענית לי שמה שאת כותבת - אני עושה. ההחלטה הזו היתה הדבר הכי טוב שיכלתי לעשות.
שבוע אחרי התשובה שלך באירוע משפחתי הכרתי אהבה חדשה שממלא אותי אושר בכל יום מחדש !
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי תודה כל כך צדקת !! - תגובה
עדי בדיחי29/10/2010רחלי יקרה,
אני כ"כ שמחה בשבילך. התחלתי את הסוף שבוע בלקרוא את תגובתך בפורום שלנו ומילאת אותי בהערכה אלייך ובשמחה שטוב לך, והנה, עשית מעשה אמיץ, עשית את הנכון לך והיית פנויה למשהו חדש, מרענן, מרגש.
מאחלת שתמשיכי להקשיב לעצמך- התשובות נמצאות שם, לפעמים רק צריך להאיר אותן בפנס.. בהצלחה באהבה החדשה ותמשיכי לבקר (רק כדי לספר חוויות טובות).
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)