מרגיש אפס לידה....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מרגיש אפס לידה....
    21
    02/10/2010

קודם כל אני בן 21 ואני יוצא עם מישהי בת 19 .. ואנחנו חברים כבר חצי שנה...
    הבעיה זה שאני מרגיש שאני לא שווה כלום לידה ואין לי בכלל ביטחון
    בהתחלה זה ממש לא היה ככה היה לי ביטחון גבוהה שהבאתי בחורה כזאת...
    הבחורה באמת הבחורה הכי יפה שהכרתי בחיים שלי.
    כל בן אדם שרואה אותה נשאר פעור פה. היא באמת יפייפיה בלודינית גוף מושלם 1.70..
    לא חשבתי שאני בליגה של בחורה כזאת
    אני גם לא נראה כזה גרוע.. אני חושב שאני נראה בסדר גמור גם לי הרבה מחמיאים שאני נראה טוב.. פשוט לא חושב שבליגה שלה עדיין...

בכל מקרה אני ממש מפחד לאבד אותה אני מרגיש כיאילו אני כלום לידה בחודש האחרון
    כיאילו לא מגיע לי בחורה כזאת טובה ושנראת ככה... גם אופי וגם יופי...
    אז אני מפחד כל הזמן שהיא תעזוב אותי ומתעסק רק בזה כל הזמן מפחד
    מכל בחור שמתחיל איתה בכל מקום בעבודה, בצבא, ברחוב....

היא מתחילה להרגיש את החוסר ביטחון שלי ונראה לי שזה מתחיל להוריד לה אני לא יודע מה לעשות שזה ככה באמת שכבר נכנסתי לדיכאון מהפחד הזה בקושי נרדם בלילות וממש מפחד מזה... כי אני לא חושב שאני ימצא מישהי טובה יותר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגיש אפס לידה....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לספק לה את הצרכים הרגשיים שלה

דורית כהן
    04/10/2010

וואו!!!
    ראשית תודה על השיתוף הכנה.
    יש להניח שאתה ממש במסלול לאבד אותה. כי ככל שהיא תרגיש את הפחד שלך ואת חוסר הבטחון שלך מולה - זה יהווה turn-off (כלומר כיבוי) עבורה. רוב הנשים מחפשות גבר שבטוח בעצמו והולך בדרך שלו ויודע מה הוא שווה.
    אתה מאוד נאחז ביופי החיצוני שלה (ושלך) אבל חשוב שתדע שכאשר מערכת יחסים מתפתחת - היופי החיצוני הופך להיות משני! תכונות האופי והאישיות קובעים הרבה יותר. היכולת שלך לתת לה את הצרכים הרגשיים שלה - זה הדבר שהכי יקבע אם היא תרצה להישאר איתך או לא. עליך גם לבדוק עד כמה היא מספקת לך את הצרכים הרגשיים שלך.
    כדי לבדוק האם אתה נותן לה - עליך לקרוא אותה נכון ולדעת למה היא זקוקה. לא כל אישה מסוגלת להגיד מה היא צריכה, וצריך להיות רגיש ולקרוא אותה נכון. הרבה נשים זקוקות לשמוע שהן אהובות וחשובות לגבר שלהן. שהוא נמשך מינית וחושב שהן יפות.
    קח לך פרוייקט עכשו - לגלות מהם הצרכים הרגשיים שלה ממך ותתמקד בזה.
    אגב, זאת עצה טובה לכל גבר ולכל אישה, לא רק ליפים וליפות...
    רעיון נוסף - בגלל שאיבדת את תחושת הערך העצמי - אני מציעה לך לקבל פידבק מחברים - לשאול אנשים שקרובים אליך מה דעתם עליך, מה טוב אצלך ומה חלש יותר, וכך אולי תוכל להיעזר בפידבק שלהם על מנת לשנות את עצמך במקומות שייראו לך שאתה רוצה לשפר אותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

21
    04/10/2010

קודם כל תודה רבה אני מאוד מעריך את התגובה שלך.
    דבר שני מאוד קשה לי לקרוא אותה... אני לא יודע מה היא מצפה ממני ומה היא
    רוצה ממני...
    איך אני יכול להוציא ממנה בשאלות עקיפות מה שהיא רוצה ממני באמת?

אני לא רוצה לאבד אותה זה חשוב לי...

ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להעביר את הפוקוס מעצמך אליה

דורית כהן
    12/10/2010

21 יקר (האם זהו הגיל שלך?)אתה צעיר...
    לקרוא אותה נכון...זו מיומנות נרכשת לאורך שנים. זה ללמוד להעביר את הפוקוס מעצמך אל האחר.
    אני משערת שאתה כל כך לחוץ בחברתה שאתה כל המזן רק חושב - מה היא חושבת עלי, עד כמה אני שווה בעיניה, האם עשיתי עכשו טעות??? מתי היא תעזוב אותי? וכו' וכו' - כל המחשבות האלו הן עם פוקוס על עצמך!
    אם תוריד את הפוקוס מעצמך ותתעניין בה: תשאל אותה איך עבר היום שלה? תסתכל עליה ותחמיא לה מחמאה ספציפית כמו "החולצה הזאת מבליטה את צבע העיניים שלך", או "אני אוהב כמה שהשפתיים שלך חושניות" ותראה איך היא מגיבה לכך.
    הקשה לתלונות שלה. אל תהדוף אותן מיידית כדי שהן יחדלו מלהתקיים. התלונות של בני זוג שלנו הינן חלון לצרכים שלהם. נכון שלא נעים להקשיב לתלונות - אנחנו חווים זאת כביקורת על עצמנו - אבל יש כאן המון מידע על מה חשוב לבת/בן הזוג.
    בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחורה טובה

בחורה
    12/10/2010

בוא נעשה סדר בדברים:

בחורה טובה מספיק בשבילך היא מישהי שאוהבת אותך בשביל מי שאתה ואתה אותה בשביל מי שהיא.

האם זה נכון לגבי חברה שלך?

אם כן, אז מאיפה הרגש הזה של חוסר הביטחון?

אולי אתה מרגיש חוסר ביטחון בכך שהיא טובה מספיק בשבילך?

יש מצב סביר שהיא חווה את חוסר הביטחון שלך בעצמך כחוסר ביטחון שלך בה.
    וזו הסיבה ה א מ י ת י ת שאנשים אוהבים פרטנרים מלאי ביטחון.

כשיש לך ביטחון ואהבה אתה יכול להעניק, כשלא - אז אתה לא בשל לקיים מערכת זוגית עם עוד פרטנרית.

אם אתה חווה רגש של נחיתות כלפי מישהי שיש לך משיכה ואהבה אליה אולי כדאי שתדבר על זה עם איש או אשת מקצוע שיוכלו לתת לך עצה איך להחזיר לעצמך את הביטחון העצמי באופן כללי ועם הבחורה הספציפית בפרט.

חבל שתסבול - אתה נמצא בעמדה של נאהב ע"י מישהי שאתה אוהב ואתה חי בסבל - באמת חבל - אתה יכול להנות עכשיו מכל רגע בזוגיות המאושרת שלכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו