מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משיכהמעין02/10/2010
שלום
אני מתקרבל לגיל שלושים ונשואה כבר 4 שנים
יש לנו בעיות פוריות ואיני מעוניינת להמשיך לשב הבא
אני מרגישה שאיני נמשכת לבעלי וושאני איתו כי טוב לי אבל לא מרגש אותי כלל
האם לגיטימי שאין משיכה בתקופות מסויימות עד כדי שממש אבל ממש לא בא לי לקיים יחסים?
כשאנחנו שוכבים אני גומרת ונהנת אבל לפני כן כל נגיעה שלו מעבירה בי צמרמורת לא טובה
ולעיתים גם הנרתיק מתכווץ עד לכדי תחושה של: אל תכנס אלי"
אני משתפת את בעלי בכך שקשה לי וחסר לי ריגוש
האם זה מצב בר תיקון
האם משיכה יכולה לבוא עם הזמן או שמא הגוף מאותת לסיום...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהתאהבות וריגוש לאהבה
דורית כהן04/10/2010מורן יקרה,
לאור מה שאת מספרת, הגוף שלך מאותת חזק לסיום היחסים.
אומרים שהריגוש וה"פרפרים" נמשכים עד (ולרוב פחות מכך...) ארבע שנים. לאחר מכן במקרה הטוב מתפתחת אהבה במקום ההתאהבות והריגוש ובמקרה הגרוע מתברר שאין מספיק הערכה הדדית ושפה משותפת והצרכים הרגשיים שלך לא מסופקים איתו, ואז לא נכון להישאר יחד
אבל הגדרת ש"טוב לי איתו" - והשאלה היא האם יחד עם הטוב הזה יש גם דברים שמכבים את את האישיות שלך בקשר הזוגי שלכם. אני חושבת שמכיוון שאתם כבר נשואים, ומושקעים - עלייך לברר האם יש משהו ששווה לשנות במערכת היחסים שלכם ולהילחם עליו, או לוותר לגמרי.
העניין הוא שאת עלולה להגיע לאותו מצב גם עם גבר אחר, וזה אולי בגלל חוסר ידיעה איך מתחזקים מערכת יחסים כך שתישאר אהבה. לכן עלייך להגיע לייעוץ זוגי - אולי לבדך בשלב ראשון - על מנת לבחון את המחשבה הזאת, שמא משהו אצלך ביכולת שלך לאהבה ואינטימיות רצוי לפתח ולשנות, ואולי יתברר שאת צודקת וכי לא מתאים שתישארו יחד, וזה הזמן, לפני שיש ילדים, לגלות זאת.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מעין07/10/2010איך מתחילים בכלל להניע פרידה עם החשש גובר על הרצון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)