בעיה ביחסי מין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה ביחסי מין
    חיים
    02/10/2010

אני נשוי כבר 14 שנה ואני נמשך לאישתי מאוד יש לציין כי יש לנו 5 ילדים וכי אנו דתיים כלומר שומרים נידה הבעיה העיקרית היא כי אני לא מגיע לסיפוק אני ממש לא מרגיש שום חיכוך באיבר ולא מרגיש כי הזרע יצא דבר שמתסקל מאוד,אני מרגיש לא מסופק כל הזמן יש לציין כי זה דווקא בתנוחה הרגילה אבל בתנוחה אחרת המצב יותר טוב אבל אשתי לא מוכנה שום תנוחה משום שזה כואב לה דבר שאני מצדיק מאוד היא אמורה ליהנות ולא ליסבול כן אני רוצה לציין כי אני בעיקר מהנה אותה מה שהיא רוצה אשמח לתשובה מכם בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה ביחסי מין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לפנות לפורום ספציפי ליחסי מין

דורית כהן
    04/10/2010

חיים היקר, אני מציעה לך לכתבו את שאלתך בפורום של יחסי מין, נשמע לי שדווקא היחסים שלכם טובים ומתחשבים, והבעייה היא יותר טכנית, צריך לפתור את בעיית הכאבים, ולשם כך אולי צריך ללמוד כמה דברים. אגב, יש המון חומר באינטרנט לגבי כאבים בחדירה שחשוב שתלמדו שניכם ותיישמו את העצות המצויינות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חיים
    05/10/2010

קיבלתי את תשובתכם ותודה על כך האם אתם יכולים להמליץ לי על פורום טוב ענייני ואיכותי מכוון שיש הרבה פורומים על יחסי מין ברמה ירודה וזולה

בתודה מראש חיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

דורית כהן
    06/10/2010

אני יכולה להמליץ על [a href='http://www.beok.co.il/Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id='link']פורום מין וסקסולוגיה כאן.[/a]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו