אהבה שהתחלפה ונעלמה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אהבה שהתחלפה ונעלמה
    אורלי
    03/10/2010

מאז שהתחתנו בעלי הפסיק לאהוב אותי ולרדוף אחרי ואני זאת שרוצה כול הזמן בקירבתו?
    זו שרודפת, דואגת,חושבת וממהרת לחזור הביתה להיות איתו.

לפני החתונה בעלי היה מאוהב בי עד מעל הראש היה מקנא לי שאני עם חברות שהיום אין לי חברות הם לא מדברות איתי כי בחרתי בו
    כמובן שהיה מקנא לראות אותי לובשת צמוד והיום השמנתי והוא רק חייב לזרוק מילים
    ואפילו מבחינה רומנטית ואינטימית הוא היה שונה עדין ומפנק והיום זה לא ככך זה התהפך בינינו
    אני כול הזמן רוצה אותו לידי והוא לא מתיחס עלי- מגיע הביתה מעשן נרגילה ובמחשב עד שאני באה ב7 בערב

אני מנסה להתחשב בו כי הוא סטודנט אני מנסה שיהיה לו יותר טוב אבל לי בסוף רע גם מבחינת סקס הוא דוחה אותי ושלא נדבר שהוא לא רוצה ילדים.
    הוא לפעמים פוגע בי וכשאני אומרת לו מספיק הוא פשוט ממש לדגדג וזה מציק לי אבל אני צוחקת והוא ממשיך יותר

יש לי עוד בעיה, ביום אחרי החתונה- נעלצתי בכוח לגור אצל הוריו כי ככה הוא החליט וכיבדתי את זה אך הורי בכול דבר התערבו - שמעו את הריבים שלנו וצידדו בו ותמיד הייתי צריכה להיות בחברתם למשל אני כול השבוע עומדת המון שעות ובשישי שבת זה ברור שאת רוצה לנוח אז זהו שלא!!! את צריכה לקום כדי לאכול ארוחת בוקר- בבוקר זה הכעיס אותי והחלטתי לעזוב וללכת וכמובן שהחלטנו ביחד לעזוב

מאז יש לי שנאה כלפניהם וכעס כי כאשר דיברו ההורים הם אמרו שכואב לנו שאנחנו לא יוצאים ושיביאו לנו את הרכב רק נתדלק ובאותו זמן שעברנו אליהם אחרי חודשים ביטלו את הביטוח עלינו ברכב שלא נדבר שהתחילו לקחת כסף על השכירות

מאז קשה לי לפגוש אותם גם כאשר אני מגיעה הם זורקים מילים על העדה שלי וכול דבר...
    בעלי יודע שמציק לי שהוא הולך אבל בכול אופן למה ללכת באמצע שבוע לבד שאני לא רוצה ולא יכולה ללכת ולא ללכת סופי שבוע ביחד!!!

מה עלי לעשות שיתחיל לרדוף אחרי שהיחסים בינינו יהו תקינים ושיראה את כול התמונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהבה שהתחלפה ונעלמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבה שהתחלפה ונעלמה - תגובה

עדי בדיחי
    04/10/2010

הי אורלי,

לגרום לבעלך לרדוף אחרייך- אני מבינה את הצורך הזה אבל דעי שגם אדם שרודף אחרי מישהו עושה זאת כי יש סיכוי שהמישהו ה"נרדף" אולי לא יהיה שלו לעולם, ובד"כ החיזור מגיע כשאתה לא בטוח במקום שלך, בזוגיות שלך, אתה מרגיש שאתה חייב להוכיח לאחר שאתה שווה את ההתייחסות שלו.

אני חושבת שזה מקרה קלאסי שמצריך ייעוץ יותר עמוק מיעוץ של פורום. ניכר יש יש פער ביניכם, וכנראה ככל שתרדפי ככה הוא יעשה אנטי ויתרחק. ההערות, ההתנהגות וכד'- מראות על משהו שמצריך סיוע בתקשורת ביניכם. אני חושבת שביעוץ זוגי קצר מועד אפשר להביא את זה לידי ביצוע, ואפילו לקבל תוצאות טובות בהמשך. יש סיבה לכל הריחוק הזה וחשוב לעלות עליה לפני שזה ממשיך כמו כדור שלג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו