מה עושים עם התסכול?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • מה עושים עם התסכול?
    לב
    03/10/2010

    אני וחבר שלי ביחד שנה, אני מאוד אוהבת מוזיקה, נגינה, בעלי חיים והוא - לא ממש...אם אני רוצה ללכת להופעה והוא כבר מגיע, אז הוא תמיד הורס לי- במודע או לא במודע, אבל כמעט לא קרה שהלכנו ביחד ונהניתי, תמיד אומרים שהבסיס למערכת יחסים טובה היא תחביבים משותפים ויחסי מין טובים- ועכשיו הגענו לעוד בעיה, אנחנו רק שנה ביחד ואני קצת מפנטזת על גברים אחרים...לא נעים לומר אבל יש לחבר שלי איבר מין קצת קטן ואני לא מרגישה שיש לי תשוקה מטורפת אליו...אני אוהבת אותו ואנחנו מאורסים, אבל אני פוחדת שיהיו לי פנטזיות תמיד לא ממומשות על גברים אחרים ושלא יהיה לי עם מי לעשות את הדברים שאני אוהבת כי לדמיין את עצמי עוד 20 שנה מתחננת לחברה שתבוא איתי להופעה זה לא ממש כיף. מה עושים במצב כזה שאין כמעט מכנים משותפים ביחד?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים עם התסכול?

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • מה עושים עם התסכול? - תגובה

    עדי בדיחי
    04/10/2010

    שלום וסליחה על העיכוב, אנחנו משתדלות לענות על כל הפניות כמו שצריך ולפעמים זה יקח קצת זמן.

    לגבי "הבסיס" או הנוסחה לקשר טוב- תחביבים ויחסי מין- לא הייתי חותמת על זה שזה כ"כ קונקרטי ופשוט. כמובן שני התחומים האלה חשובים אבל לדעתי הם נמצאים בתוך מכלול של כמה מרכיבים ונסיבות שיוצרים את החיבור בין בני הזוג, אבל זה כבר פילוסופי מדי..

    בכל אופן, אני רואה קשר בין הניגודיות שתארת בתחומי העיניין לבין הצורך שלך לחשוב על מצבים אינטימיים עם גברים אחרים,, בכל זאת איפשהו יורד לך ממנו וכנראה יש את הצורך להרגיש נחשקת, מחוזרת, ונמשכת. נסי לחשוב מה היה קורה לו הוא היה ממש את- אוהב חיות, סרטים, מוזיקה- האם היית נמשכת יותר, רוצה בקרבתו יותר?

    לגבי מכנה משותף- אכן חשוב שתמצאו אחד כזה, משהו שלשניכם עושה טוב. זוג לא חייב להיות דומה , אבל צריך להיות סוג של כבוד הדדי זה לרצון זה ומעט גם להקריב את עצמנו עבור השני, וזה לא תמיד פשוט.

    השאלה הנשאלת למה הגיעו האירוסים למרות הדילמות שאת מעלה, כי הן דילמות גורליות מבחינתך. האם תוכלי להקפיא את המצב או לפחות לחשוב עם עצמך תקופה, לבד, האם את מרגישה שאפשר לשוחח איתו על העיניין ולחשוב יחד על מכנים משותפים.

    בשורה התחתונה- אם את לא נהנת איתו, לא נמשכת איתו- צריך לחשוב האם באמת יש כאן בסיס מספיק חזק לזוגיות. בקיצור- האם האהבה תגבור על המכשולים?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו