מה עכשיו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה עכשיו
    אני
    03/10/2010

היי בן זוגי ואני נפרדנו לפני חודשיים אחרי שנתיים של זוגיות
    היו לנו בעיות והרגשה משונה, אבל על הבן אדם לא רצינו לוותר
    ניתקתי קשר לחלוטין,והיה לי קשה ועצוב בלעדיו, והרגשתי שזה לא נכון לא להיות איתו
    ושאף אחד לא יהיה איתי כמוהו ושהוא היחיד שאני רוצה.
    וחזרנו אחרי חודשיים אוהבים ,כל הזמן אוהבים ואהבנו האהבה לא השתנתה,אבל רק החיים הסיטו אותנו
    הוא הבחור עבורי, אנחנו עוד שומרים את זה בסוד כי לנו זה מרגיש נכון אבל כל העולם...
    ואני יחד עם זה מאוד מפחדת,היו דברים בי שהרגשתי שמושפעים לרעה שלפעמים אני מבקרת את עצמי יותר בגלל הבחור ,שהסגנון חיים שלו מפחיד אותי.
    איך להצליח באמת להפנים שהחיים שלו הם שלו ושיחיה אותם ושאני לא צריכה להיות מושפעת מהם, וכן להיות לצידו אבל לא להרגיש מוזר בגללו, ושמה שחשוב זה מה קורה איתנו כשאנחנו יחד וההרגשה .
    איך להרגיש טוב עם עצמי ביחסים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עכשיו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עכשיו - תגובה

עדי בדיחי
    04/10/2010

שלום

ההודעה שלך מעט מבולבלת אבל אני אנסה בכל זאת:

להתנהגות שלו ולאורח חיים שלו יש המון השפעה עלייך! תחשבי עליכם כזוג עם ילדים- ההשפעה היא מאה אחוז, אין דבר כזה "כל אחד חי את החיים שלו" - הזוגיות היא הביחד והביחד הזה מורכב משניכם.

אם את רואה איתך איתו ומעוניינת לעשות איזושהי נפרדות, הסוד הוא לחיות את חייך ולאתגר את עצמך כמה שניתן- בלעדיו וללא קשר אליו. אז יהיה לך קל יותר לעשות את מה שאת מבקשת. אבל זכרי שההשפעה קורת כך או כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו