מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה עכשיואני03/10/2010
היי בן זוגי ואני נפרדנו לפני חודשיים אחרי שנתיים של זוגיות
היו לנו בעיות והרגשה משונה, אבל על הבן אדם לא רצינו לוותר
ניתקתי קשר לחלוטין,והיה לי קשה ועצוב בלעדיו, והרגשתי שזה לא נכון לא להיות איתו
ושאף אחד לא יהיה איתי כמוהו ושהוא היחיד שאני רוצה.
וחזרנו אחרי חודשיים אוהבים ,כל הזמן אוהבים ואהבנו האהבה לא השתנתה,אבל רק החיים הסיטו אותנו
הוא הבחור עבורי, אנחנו עוד שומרים את זה בסוד כי לנו זה מרגיש נכון אבל כל העולם...
ואני יחד עם זה מאוד מפחדת,היו דברים בי שהרגשתי שמושפעים לרעה שלפעמים אני מבקרת את עצמי יותר בגלל הבחור ,שהסגנון חיים שלו מפחיד אותי.
איך להצליח באמת להפנים שהחיים שלו הם שלו ושיחיה אותם ושאני לא צריכה להיות מושפעת מהם, וכן להיות לצידו אבל לא להרגיש מוזר בגללו, ושמה שחשוב זה מה קורה איתנו כשאנחנו יחד וההרגשה .
איך להרגיש טוב עם עצמי ביחסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עכשיו - תגובה
עדי בדיחי04/10/2010שלום
ההודעה שלך מעט מבולבלת אבל אני אנסה בכל זאת:
להתנהגות שלו ולאורח חיים שלו יש המון השפעה עלייך! תחשבי עליכם כזוג עם ילדים- ההשפעה היא מאה אחוז, אין דבר כזה "כל אחד חי את החיים שלו" - הזוגיות היא הביחד והביחד הזה מורכב משניכם.
אם את רואה איתך איתו ומעוניינת לעשות איזושהי נפרדות, הסוד הוא לחיות את חייך ולאתגר את עצמך כמה שניתן- בלעדיו וללא קשר אליו. אז יהיה לך קל יותר לעשות את מה שאת מבקשת. אבל זכרי שההשפעה קורת כך או כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)