מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך לומדים****ARUI14704/10/2010
אני בסיביבות גיל 50 נשואים וילדים .
בהתחלה חיי הזוגיות שלנו היו טובים ולא היתה שןם בעיה.
והינו מקימים יחסי מין כל יופ כפול ולא היתה בעיה.
עכשיו חלו דברים שלא בשליטתי ולכן לא יכולה לקיים יחסי מין כל יום .
ובעלי מקבל את זה בצורה לא טובה.
וגם תקןפה של כמה שנים הערך 5 שנים אנחנו בויכוחים ויחסים לא טובים.
אבל בעלי תמיד ביקש סקס.למרות ש לא רציתי . העיקר לרצות אותו.
בעלי עובר תקופה לא קלה בעבודה וכבר הוא נימצא במצב של לחץ מגיע כעס
עםמ בקש משהו ואני לא מקבלת את מה שהוא אומר .אז מתחיל פרצופים חמוץ
ואני נמצאת ברגשה לא טובה .למה הוא צריך לקבל את זה בצורה כזו.
האמת אני לא יודעת עם אני אוהבת אותו או רגילה אליו.
כי פתאום כאשר בעלי לא מדבר איתי .פתאום דואגת וגם מנסה לוותר כל הזמן.
אני כבר היתיאשתי לוותר כל הזמן .והוא עקשן ולא זז מהמקום.
ויש לנו כל מיני ריבים על שטויות .אבל אני קשה לי להשלים עם המצב שלו .אני לא מקבלת.
תמיד זרקתי לו שאני רוצה לפרק את החבילה .
כאשר יש לנו ויכוח אני מצפה שנעלה את הנושא וניפתור את הבעיה.
אבל הבעל שלי מתעלם ואומר לי לא רוצה לדבר על זה עכשיו זה סתם גורם ליותר גרוע.
ואני מרגישה כל הזמן שאותם ויכוחים חוזרים ואני כבר חסרת סבלנות על זה שאני משלימה מקיים יחסי מין .כיף כל טוב ויפה .
ובעצם לא פתרנו את הבעיה בננו.
הוא טופס ראש וגם אני לא יורדת מהעץ כי אני מרגישה ניפגעת ממנו .לעיתים שונאת את ההתנהגות שלו. כי זה מתסכל אותי
מה עליילעשות האם יש טעם להמשיך את הקשר .או שזה לא ילך.
כי גם כל העבודות הבית נופלות עליי משפחה ילדים ולבעלי אין שום חלק בזה.
והחיים שלנו מתנהלים ככה .הוא מגיע יושבים וכל אחד נכנס למחשב וכל אחד בפינה שלו.
ככה בשבת וכל הזמן העיקר במיטה יקבל סקס וזהו.
וסתם ככה מעהבירה את החיים אפשר לומאר מי שיש פייסבוק יותר היחמיר המצב מביא אותי למצב של קינאה ואני מתעוררת באמצא הלילה הוא יושב המחשב .ואני לא יודעת עם מדבר עם אחרות.טוען שלא .אבל מצאתי אתר שמיועד להיכורת פתוח .וטוען שלא יודע מהיכן הגיע בטעות .
ומכאן מאז שראיתי את האתר והפייסבוק אני לא שקטה בכלל ולא מאמינה בו פתאום.
ואני אומרת לו שאין לי אמונה בו .
הוא מתחנן ואומר נשבע לך אני לא ניפגש ולא ילך עם אפ אחת.
J
הוא לא קם .וכך נישאר עד הבוקר .וזהו ככה אלה החיים שלנו .
אין שיחות בודדות .אין עזרה תמיכה מצידו .
למרות שטוען שהוא כן מתחשב ואוהב אותי ורוצה להישאר איתי כל החיים.
מה עליי לעשות
האם אני צריכה להיתפשר בכל זאת או לא צודק מה עליי לעשות
האם יש טעם לפרק חבילה .
האם יש טעם לשיפור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמח לחו"ד של דורית
עדי בדיחי04/10/2010אני מאמינה שהיא תיתן מענה הולם יותר בזכות נסיונה המקצועי הרב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב הדורש הליכה לייעוץ זוגי
דורית כהן06/10/2010שלום לך ארו היקרה.
המצב שאת מתארת הוא מוכר וידוע מחייהם של זוגות רבים, לצערי.
נוצרו אצלך המון כעסים כלפיו, משום שהוא לא מספק לך את הצרכים שחשובים לך, כמו שיחות נפש, שותפות במטלות הבית, בילויים משותפים, התחשבות ועוד. כל הכעס הזה והאכזבה הזאת זה מקשים עלייך להגיע לאינטימיות איתו. אלא מה - ככל שאת לא "נותנת" לו מתי שהוא רוצה - כך הוא מתחיל לכעוס עלייך ולצבור תיסכול.
מצד אחד גברים מאוד אוהבים להרגיע את עצמם באמצעות סקס - זה פטנט בדוק להרגעה. ככל שמונעים זאת מהם הם נעשים עצבניים ומפסיקים לשתף פעולה. הם גם לא מבינים שאצל האישה סקס לאו דווקא הוא רק מרגיע. אין להם מושג שלפעמים התחושה הפיזית שאת חייבת להעניק את הגוף שלך לצורך סיפוקו של האחר, מבלי שלך זה מתאים ומבלי שאת מרגישה מעוררת - זאת תחושה מאוד לא טובה, שנשארת בלב ובגוף הרבה זמן אחרי שהוא כבר רגוע לצידך ורדום.
הוא גם לא מכון לבוא לקראתך כאשר את מסבירה לו שמשהו אצלך בגוף, בהורמונים השתנה לעומת השנים הצעירות יותר.
אם את רוצה שיחול אצלכם שינוי - ניתן לעבוד על התופעות שסיפרת, אבל הוא צריך לשתף פעולה ולהסכים ללכת לייעוץ זוגי. קשה לי להאמין שאחרי כל כך הרבה שנים של חוסר תקשורת ועקשנות - אתם תצליחו לעלות על דרך המלך לבדכם, ללא עזרה מקצועית.
אז כמו שמחליפים מכונת כביסה כאשר היא מתקלקלת - לפעמים צריך לבוא למומחה לזוגיות ולהיעזר בו, אחרת הזוגיות תישאר מקולקלת, וזה צובע את החיים של שניכם בצבע עכור, ממלא את שניכם כעס ותיסכול ומביא למחלות גופניות בסופו של דבר, שלא לדבר על חוסר אושר מתמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)