רצון לילד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רצון לילד
    דניאלה
    04/10/2010

היי עדי דברנו כבר בעבר אני בת31 ובן זוגי לחיים 48 הפרש גילאים גדול יש לנו ילד בן 4 ואני כל כך רוצה ילד נוסף אבל שותפי לחיים לא מעוניין תאמת אינני יודעת מה לעשות אני כ"כ רוצה ילד ובני גם מבקש ואני יודעת שעוד כמה שנים זה כבר לא זה ההפרש יהיה גדול בין הילדים אני מתלבטת מה לעשות מצד אחד רוצה כ"כ ילד מצד שני לא יודעת אם אני והוא נחזיק מעמד בקשר וגם זה לא יבוא מרצונו אני אובדת עצות כי אני יודעת שעד שאני אכיר מישהו ועד שיגיע למצב לעשות ילד זה יקח כמה שנים מרגישה שאני לא מסוגלת להמתין פשוט הגוף שלי זועק לילד מה לעשות???? לעשות??? אובדת עצות לחלוטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רצון לילד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לתשובתך

דניאלה
    04/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצון לילד - תגובה

עדי בדיחי
    04/10/2010

הי שוב דפנה,

את כנראה תתחרטי על זה אם לא תעשי ילד- את צעירה מאוד ומשתוקקת לילד נוסף ואילו הוא בכלל לא בכיוון.

קבלת ההחלטה היא קשה, ברור לי, לא רק עקב הפער ביניכם. את כנראה תאלצי לקבל החלטה ואולי גם להסביר לו שאת לפני קבלת החלטה גורלית לגבי הקשר, כי את רוצה באמת באמת עוד ילד ואינך רואה את עצמך ממשיכה עם ילד אחד, ואפשר לחיות בנפרד ובכל זאת להיות ביחסים טובים. אין ממש פתרונות קסם- עשי רק מה שטוב לך ואם את רואה שהמשקל של הבאת ילד רב מהמשקל של הזוגיות איתו- אז ההחלטה ברורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך רצון לילד

דניאלה
    05/10/2010

היי עדי את צודקת בהחלט ואני יודעת בתוך תוכי שזה כבר לא זה ואני מפחדת "לצאת החוצה" אני טיפוס מאוד חברותי אבל מה שקשור לגברים אני מאוד מופנמת בהתחלות מאוד קשה לי אני מאמינה שעכשיו יותר כי אני כבר לא בת 25 שיכולה להשתטות יותר מידי אני לא יודעת אם זה נכון ל"שכוח"גלולה כעת ופשוטו כמשמעו אני יודעת שזה מנוגד אבל לא מצליחה להחליט אם זה נכון ויהיה לי 2 ילדים מאותו אב ,אם זה טוב לילדי ו.....שאני בטח לא אהיה עם האב יותר כי תאמת אני כבר לא יודעת אם אני רוצה או להמשיך את חיי בידיעה שזה לא מחייב שיהיה לי ילד נוסף ב3 שנים הקרובות ואם בכלל כי את יודעת מה זה בחוץ היום פשוט על הפנים זיווג כקריעת ים סוף אז.....עזרי לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד דבר קטן אחד את מדהימה!

דניאלה
    05/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהיי נאמנה לרצונות שלך

עדי בדיחי
    05/10/2010

ברור שההחלטה שלך להביא ילד גדולה יותר מהישארות בזגויות איתו. לגבי לשכוח גלולה בכוונה- אל תעשי את זה. המצפון יכרסם בסופו של דבר ונראה כי להכריח אותו להיות אבא זה לא יעזור- אם הוא לא במקום הזה, הוא לא שם- פשוט לא לעשות את זה.

לגבי קשר חדש- אני לא בטוחה שהפעם הזאת תהיה כמו הקודמות. את עדיין צעירה, ונכון, לפעמים קשה להיכנס שוב למערכת יחסים אבל היום יש אתרי היכרויות וכל מיני דרכים ליצור קשר "רחוק" יותר ואח"כ להתקרב לאט, לא הייתי מוחקת את האפשרות הזאת רק בגלל מבוכה או מופנמות. אולי תמצאי מישהו שיוציא ממך "אותך" בקלות? נשמע לי שאת מסוגלת בהחלט לקבל את ההחלטה להתחיל דף חדש בעיקר עם עצמך.
    לא הייתי ממליצה שתהרי לאדם שלא מוכן ולא מעוניין לגדל עוד ילד. הילד פשוט יסבול וירגיש את זה ולא עשינו כלום. מותר לך לקחת צעד אחורה, למתוח קו אדום ולהגיד- אני מתחילה מחדש ועושה מה שטוב לי.

אהיה בחופשה עד מוצ"ש, מקוה שעזרתי גם הפעם ואני מודה לך על הפידבק- שמחה לעזור. הרבה הצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך....רצון לילד

דניאלה
    10/10/2010

תודה עדי על הכל ,אני כבר לא יודעת מה אני מרגישה פעם חשבתי שאני אוהבת אותו אהבה אין סופית עכשיו אני לא יודעת אם יש עוד הרבה בקשר הזה המחשבות שלנו שונות הרצונות שלנו הוא כבר בנה בית אני בתחילת דרכי הכל הכל שונה אני כ"כ רגילה אליו אבל בתוך תוכי אני יודעת שכמה שבאמת אני אוהבת אותו זה לא זה פשוט לא זה איך עושים את זה? איך נפרדים מקשר שאפשר להגיד שהוא כמו בעלי אב ילדי רק המחשבה הזאת מקשה עלי ואני מנסה וקשה איך אומרים שלום....ואיך מתמודדים עם פרידה של הרגל של שנים ואהבה ורצונות שונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך....רצון לילד - תגובה

עדי בדיחי
    10/10/2010

הי שוב,

אני מאמינה שאת זקוקה לתמיכה רציפה במהלך הפרידה ממנו, שאם תוכלי לקבל באיזה מקום אוזן קשבת ומשענת תומכת- יהיה יותר קל להיפרד ממנו.

כי נראה לי שאת ההחלטה כבר קיבלת, ואולי מזמן. יש חשש לעשות אותה והתלבטות באיזו דרך לעשות אותה- לשם כך כדאי להיות יותר מוחזקת ע"י איש מקצוע או תמיכה (ונשמע שאת מאמינה בסוג הזה של סיוע) ומשם להתקדם, חבל לעצור אחרי שכבר קיבלת את ההחלטהו למעשה כל דקה שאת שם היא דקה שאת יכולה להיות במקום שלם יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי....

דניאלה
    10/10/2010

עדי תודה על העידוד והתמיכה את פשוט נהדרת הלוואי שהיה קל לדבר עם איש מקצוע כמו שאנחנו מדברות כאן והלוואי שזה היה קל כמו נשמע בוא נגיד שהוא המשפחה שלי כבר המון זמן אין לי משפחה וזה מאוד קשה ואולי זה גם מה שגורם לי פשוט לא לקום וללכת הוא נותן לי ביטחון בכל אבל לא רגשי כמו שאני רוצה רגשי חסר שם אבל חם שם יש לך אולי טלפון שלך שאני יכולה ליצור עימך קשר ובאיזה איזור משרדך נמצא וכמה עלות טיפול תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי.... - תגובה

עדי בדיחי
    10/10/2010

את יכולה ליצור עמי קשר. הפרטים שלי בפיסקה למעלה כאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו