לא טוב לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא טוב לי
    שיר
    05/10/2010

אני נשואה מזה 12 שנים+2 ילדים מדהימים אך לא טוב לי בנישואים, בזוגיות, האמת שאף יום בנישואים האלה לא היה לי טוב. אני חושבת שאני מקבלת מבעלי יחס שלא מגיע לי, חוסר כבוד, מילים לא יפות שאני מתביישת להעלות כאן על הכתב . מה שהכי חורה לי שגם הילדים שומעים זאת. יש סתירה בהתנהגותו. מצד אחד הוא רוצה שיהיה לי טוב ורק שולח אותי לצאת עם חברות, לעשות שופינג, מסג'ים וכל מה שיגרום לי הנאה, אך מצד שני, כמו שתיארתי, היחס אליי הוא לא כמו שציפיתי לקבל מבעל . מיום ליום הבנתי שזה האופי שלו, מה גם שבביתו, ברווקותו, דיבר לא יפה להוריו, אחותו , בקיצור, טיפוס עצבני. במהלך 12 השנים אני מנסה לשוחח איתו על כך ועל היחס שלו כלפיי ,והוא מצידו, נראה שהוא לא מבין על מה אני מדברת ומה שהוא אומר לי זה לא קללות.ולכן זה ממשיך וחוזר על עצמו. מדי פעם העליתי את הרעיון שניפרד, אך הוא מאוד כועס כשאני מעלה זאת ואומר שהילדים ייפגעו מזה, גם משום שלא אצליח לגדל אותם לבד. יש צדק בדבריו. אני לא מספיק חזקה נפשית בשביל לגדלם לבד, אך, מצד שני, מאוד כואב לי שהם רואים איך שאבא שלהם מתייחס לאמא שלהם והאם כך הם לא נפגעים? תמיד אני חושבת על כך שמגיע להם לחיות בבית שבו יש זוגיות מאושרת להורים וכבוד הדדי וכמה חבל לי עליהם כי הם באמת ילדים מדהימים -זה מה שאומר גם כל מי שמכיר אותם.
    מה עליי לעשות? גם לטיפול זוגי הוא לא מוכן ללכת. הוא אף אומר לי שהבעיה בי ושאני אלך לטיפול לבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא טוב לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הסקס ביניכם כבר נפגע?

דורית כהן
    09/10/2010

שיר היקרה, נראה לי שכמו שכתבת לנו - זאת ההתנהגות הטבעית של בעלך. הוא מראה לך את אהבתו בדרך היחידה בה הוא יודע להראות - בדרכים חומריות, כסף, כרטיס אשראי, אפילו זמן חופשי, אבל אינו מבין מהם הצרכים האמיתיים שלך, ובאופי הטבעי שלו אינו מסוגל להעניק לך אותם - כמו יחס נעים, טון דיבור רגוע ואוהב, כבוד אלייך ולא זלזול.
    אני מאמינה שבגלל ההתנהגות שלו כלפייך - יש להניח שאת לא יכולה להתגבר על הכעס והפגיעה ולהישאר עם תשוקה וחשק מיני כלפיו. האם אני צודקת? אופתע מאוד אם אני טועה, כי אחד הדברים הכי מובהקים שאני רואה אצל זוגות הוא שאם יש התנהגות יומיומית, חוזרת ונשנית לאורך שנים, בלתי נעימה של בן זוג - זה מייד מתורגם לחוסר תשוקה מינית כלפי אותו בן זוג.
    והדברים קשורים זה בזה. אם בעלך מתוסכל בתחום המיני - הוא סוחב זאת כנגדך ולא יעשה מאמץ להבין אותך ולבוא לקראתך. הוא כנראה מרגיש שאת לא הולכת לקראתו.
    אני לא ממליצה כאן להתמסר לו בניגוד לרצונך, אף פעם איני ממליצה על כך!!! אלא להיות מודעת לקשר ההדוק בין התנהגויות פוגעות לבין איכות ותדירות הסקס, ועד כמה זה משפיע מן הצד השני על הגבר.
    אולי - אם הוא יבין את הקשר שכרגע תיארתי, תהיה לו מוטיבציה לעשות משהו למענך כמו ללכת לייעוץ זוגי, שעל פי מה שתיארת - ממש מתבקש והכרחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו