האקס חזר לחיים שלי אחרי הנישואים !!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האקס חזר לחיים שלי אחרי הנישואים !!
    רעות
    06/10/2010

שלום אני פעם ראשונה כותבת לפורום אני בת 21 נשואה+ 2 לפני שהכרתי את בעלי היה לי מישהו כמעט שנתיים וההורים לא ידעו הייתי איתו בסתר שהיתי בת 18 הכירו לי את בעלי ומאז ניתקתי עם החבר תקשר למרות שעדיין אהבתי אותו . לאט לאט התחלתי להתאהב בבעלי אבל לא הצלחתי לשכוח את החבר לשעבר אחרי שנה אני ובעלי התחתנו כיום נשואים 3 שנים יש בינינו המון מריבות בעיקר ביגלל המשפחה שלו ומרוב המריבות גילתי שהוא בגד בי הוצאתי לו פירוט שיחות הקלטות באוטו וכו בלי שידע. התקשרתי לבחורה ודיברתי איתה היא אמרה שבהתחלה היא לא ידעה שהוא נשוי ואחרי זה הוא גילה לה ואמרה שזה כבר מאוחר היא לא יוכולה לנתק איתו תקשר כי היא התאהבה בו ניסיתי הרבה פעמים לסכסך ביניהם היתי מתקשרת אליה כל יום אחרי והוא היה אומר שהוא כבר לא איתה אחרי חודש היתי מוציאה עוד פעם תפירוט וגילתי שהוא עדיין איתה זה נימשך 3 חודשים וכל יום היתי בוכה לו ובאמת היתי בדיכאון הוא היה בא מאוחר לבית וכל יום אותו סיפור השמעתי לו תהקלטות ואמרתי לו שהיא הביאה לי אותם בסוף הם חתכו והוא הבטיח לי שיותר הוא לא יעשה דבריםם כאלה וזה היתה מעידה עבר כבר חצי שנה מאז ואני באמת רואה בו שינוי אבל בגלל שניפגעתי ממנו כל כך הפסקתי לאהוב אותו אני כבר לא ישנה איתו חודשיים באותה מיטה בחודש אנחנו שוכבים בקושי 4 פעמים ויש בנינו תמיד מתיחות לפני בערך חודש היתי עם בעלי בחנות בגדים ושם ראיתי את האקס שלי אמרתי לו שלום והלכתי מאז אני כל יום חושבת עליו לפני שבועיים התקשרתי אליו מחסום כמה פעמים שמעתי תקול שלו והיתי מנתקת אחרי זה הוא אמר עם השם שלך מתחיל באות ר תעני כן בסוף אמרתי לו שזאת אני דיברנו והוא אמר שהוא מתגעגע אליי שהוא לא שכח אותי ואני מאז תמיד בלב שלו ושהוא לא בא לחתונה שלי כי זה כאב לו והוא אומר לי מילים יפות מראה לי יחס טוב ובקיצור אנחנו מדברים כבר שבועיים בפלא אני לא מפסיקה לחשוב עליו וכל יום שעובר אני אוהבת אותו יותר אני לא רוצה להרווס תבית שלי בגללו ובגלל הילדים למרות שאני ובעלי לא מסתדרים אבל אני לא יודעת מה לעשות אני מיום ליום יותר מתאהבת בו ולפעמים אני אומרת לעצמי שאני יעשה לבעלי כמו שהוא עשה לי כנקמה אבל כמובן בלי שידע מצד שני אני לא רוצה לבגוד כי אני נשואה ומפחדת מאלוקים בדברים האלה אבל זה יותר חזק ממני בעלי לא מראה לי יחס חום ואהבה ועם האקס אני מרגישה נאהבת מעושים במצב כזה אני לא יודעת מלעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אל תעשי דברים שיהרסו לך את עתידך

דורית כהן
    09/10/2010

רעות היקרה, את כל כך צעירה, וכבר אמא לשניים, וכבר בעלך בגד בך...אני קולטת את עוצמת הרגשות שלך: גם את האכזבה והכעס כלפי בעלך על הבגידה והשקרים, וגם את הגעגועים לאהבה מרגשת ולמילים יפות ואוהבות שמאוד חסרות לך עם בעלך.
    יחד עם זאת, הבאתם שני ילדים, ואת בתור אמא שלהם אחראית להם ולשלומם.
    אני חושבת שיש המון מה לתקן בהתנהלות הזוגית שלכם, וזו לא בושה להתחיל ללמוד כלים יסודיים בבניית זוגיות טובה - משהו שלא ניתן ללמוד אותו בבית הספר, לצערי. אז יש זוגות - ממש בודדים - שמצליחים להתגבר לבד בהצלחה על משברים מן הסוג שאת מתארת, אבל רוב הזוגות שעובר עליהם משבר של בגידה - חייבים את העזרה החיצונית. משום שהבגידה פוגעת במרקם העדין והשברירי במילא של האהבה, ולא תמיד האהבה בין בני זוג יכולה לחזור ולהשתקם - ולפעמים לא ניתן לשקם אותה אפילו בעזרת הייעוץ הכי טוב, אז סביר להניח שללא ייעוץ בכלל - אין סיכוי לאהבה לחזור ביניכם.
    ברור לי שאם תתקדמי עם היחסים עם האקס - זה יהיה צעד שלא תוכלו להתאושש ממנו. חשבי טוב האם את מוכנה לכך. איך תסתכלי על עצמך בעוד כמה שנים או איך תרגישי מול ילדייך - שיוכלו לטעון כלפייך - לא רק אבא בגד - גם אמא בגדה.
    אם את רוצה להיות שלמה עם עצמך - תתעקשי איתו שלאור מה שקרה ביניכם אתם חייבים להגיע לייעוץ זוגי רציני ולברר האם ניתן לשקם את האהבה ביניכם. אם תגיעו יחד למסקנה שלא ניתן - אז גם הגירושים יהיו ידידותיים יותר וזה כל כך חשוב לעתיד של שניכם ושל הילדים שלכם - שגם אם תתגרשו זה יהיה ממקום של שיתוף פעולה ולא של מלחמה וכעס ושנאה.
    אני מבינה עד כמה מושך אותך - כמו דבש - ההתרגשות והאהבה שחזרה לחיים שלך וזה מאוד מפתה. אבל זה כמו להיכנס לשדה מוקשים! זה יהיה מאוד מתוק בהתחלה אבל יש כל כך הרבה סכנות בדרך. כולל האפשרות שאמנם הוא מרגש וכייפי עכשו אבל מי יודע עד כמה הוא מתאים להיות בן זוג עבורך? אב לילדייך? את כל כך צעירה ותמימה, ואת עלולה לעשות את הצעדים המוטעים בגלל שהאהבה עכשו פשוט מסנוורת אותך. טוב שאת לפחות מתייעצת על כך כאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו