פורנוגרפיה ויחסים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פורנוגרפיה ויחסים
    אלכס
    23/11/2007

אני בת 24 כרגע בחודש השלישי להריון. לא מזמן גיליתי שכשאני הולכת לישון בעלי נשאר ער וגולש באתרי פורנו. הדבר לא מאוד מפריע לי. אני לא יכולה להשלים עם העובדה שהוא מתעניין הדברים כאלה. זה גם מאוד פוגע בי ובתפקודי היום יומי. אני כל הזמן חושבת על זה, ועל זה שהוא לא רוצה אותי יותר ואני לא מעניינת אותו יותר. קשה גם לדבר על דברים כאלה אני אפשר להגיד נסגרת בתוכי ואוכלת את אצמי מבפנים, אולע זאת אני אשמה שהוא גולש באתרי האלה? איך אני יכולה לשפר את המצב? האם באמת נימעסתי עליו, אנחנו נשואים רק שנה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פורנוגרפיה ויחסים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פער בצרכים ובעיסוק בסקס

דורית כהן
    26/11/2007

אלכס היקרה, צר לי על מה שאת עוברת, אבל אצל הרבה זוגות ישנו פער בין רמת הצורך והעיסוק והמחשבות על סקס לבין המימוש שלו בין שני בני הזוג. בעלך כנראה עסוק ומגורה בנושא הסקס הרבה יותר ממך, ויתכן שהוא מרגיש שההתעסקות היתרה שלו מעוררת בך התנגדות, ואולי לא בכל פעם שהוא מתחיל איתך או יוזם סקס את נענית לו (אגב, אינני חושבת שעליך להיענות לו בכל פעם אם לא מתאים לך - עליך לומר לו שלא מתאים). כאשר נוצר פער - אחת הדרכים להתמודד עם הפער היא להתעסק בכך בעצמך - אוננות ו/או גלישה לאתרים פורנוגרפיים באינטרנט.
    בעיני שתי הדרכים הללו הינן לגיטימיות וטבעיות. הבעייה מתעוררת כאשר אין לכם היכולת והחופשיות לשוחח על כך ולקבל זאת כמשהו טבעי. שיחה טובה וגלוייה יכולה גם לאתר בעיות ביניכם בתקשורת סביב סקס, סביב מי משניכם יוזם סקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו