שאלה לעדי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה לעדי
    מעין
    07/10/2010

עדי
    באחת המתשובות שלך לפונים, כתבת:
    ספציפית לבחור שלך, תבדקי עם עצמך האם את מסוגלת לקבל אותו כפי שהוא, אבל באמת. בלי שתרצי לשנות אותו חיצונית. רק אם התשובה שלך היא מוחלטת וחיובית, המשיכי איתו את הקשר. כי אם את תהיי בספק, את תרגישי החמצה ואי נעימות והוא לבטח ירגיש שאת לא נמשכת אליו.

אגב משיכה, משיכה צריכה להיות גם ברגעים אחרים, פרט ליחסים אינטימיים.היא צריכה להיות שם באויר באופן כללי, כי יהיו פעמים שבהם רק תצטרכי עידוד, תמיכה, החזקת יד או חיבוק - ופתאום יהיה לך קשה לגשת אליו.. נסי לחשוב גם על זה.

ואני מרגישה שבן זוגי הוא טוב לי אבל עם ספק, ומלווה אותי בדיוק תחושת הפספוס שאת מדברת עליה
    איך מקבלים את הכוח לוותר על הקיים ולהמשיך הלאה, והאם יש דרך כלשהי לשנות את תחושתי ולא להיות בספק אם הוא קיים, האם יש דרך להעלים אותו או שזו אשליה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לעדי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה "שלי" ואפשר להתגבר או לא

עדי בדיחי
    10/10/2010

הי מורן,

לצערנו או לא, הגוף שלנו לא משקר לנו, בעוד בתחומים אחרים אנחנו יכולים לגמד או לעשות מניפולציות על הרגש (לשכנע את עצמנו למשל). הגוף מאותת ביולוגית על תהליך של התנגדות לקירבה. כפי שכתבתי לך הקירבה חשובה בעוד מקומות ולאו דווקא במקומות המיניים, אך קל וחומר שגם בהם.

אני לא מאמינה שיש אפשרות להסיר את הספק לגבי משיכה או חשש לגביה, זה פשוט קיים. אם יש משהו דפוסי אצלך שעם כל אחד שאת נקשרת אליו זה קורה- אזיי שיש על מה לעבוד ואפשר ע"י תמיכה לפתור את זה. אך אם מדובר במרכיבים ביולוגיים, פיזיים, נטו, ואת מוצאת עצמך או מצאת בעבר את עצמך נמשכת לאחרים לאורך זמן והצלחת לקיים קשר עם קירבה- כנראה שלא מדובר במשהו שתוכלי לשנות אצלך.

לפני פירוק, חשוב לבדוק, לסיכום- האם זאת אני ויש בי בעיה שאוכל לנהל אותה ולפתור את המצב, או שזה נתון קבוע ואין מה לעשות נגדו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו