ללא אושר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ללא אושר
    נשואה
    09/10/2010

שלום
    אני נשואה בת 25 ואמא לשני ילדים... הכרתי את בעלי לפני 10 שנים.. ה 5 הראשונות עם בעיות פה שם... ומהיום הראשון אחרי החתונה התחילו המריבות.. הוא בחור שלא מכבד תמיד צועק ומקלל..לא יוצאת מילה יפה מהפה שלו..כמה פעמים ביקשתי שנתגרש אבל היה מסרב..עזבתי פעם את הבית במשך חודש כי הרים על יד בגלל שהתגדתי שיראה פורנו.. ניסיתי הכל איתו עשיתי הפתעות לסמס לו במשך היום ולהגיד לו מילים יפות.. הכל לא עזר בכלל לא מתיחס לזה. היום אני יודעת שזה האופי שלו כך גם מתייחס למשפחה שלו.. גם במה שקשור לילדים הוא לא מוכן לטפל או לשמור עליהם לשעה.. אני מדברת איתו בצורה הכי יפה והוא עונה בצעקות ובמילים לא יפות.. אני לא רוצה להרוס את הבית שלי רוצה שהילדים יגדלו בבית מלא שקט ואהבה עם אבא ואמא ביחד.. ובאותו עט לא יכולה לסבול יותר לא ראיתי עם בעלי יום יפה.. אני נשבעת שביום השני אחרי החתונה התחילו הצעקות והקללות. ההורים שלי לא רצו אותו מההתחלה ואני התעקשתי שכן.. האושר שלי שיתיחס אלי טוב ונחיה ביחד..
    לאחרונה אני מאוד מרגישה שאני צריכה אהבה ויחס טוב... היה בחור שאהב אותי לפני שאתחתן ואני עדיין רואה בעיניים שלו אהבה כלפי והוא רמז לי שעדיין אוהב אותי.. אני בתקופה האחרונה חושבת עליו הרבה אפילו כל לילה רואה אותו בחלומות שלי.. ומאוד רוצה שכן להיות איתו בקשר ומאוד רוצה לחיות את האהבה איתו... מצד שני כשאני חושבת טוב אני מרגישה שהאושר שלי בלראות את האהבה בעינים של בעלי כי גם זה הנכון.. אני יודעת אם אני אהיה בקשר עם האיקס הבית שלי נהרס..כי גם הוא נשוי ובך אנחנו הורסים שתי משפחות בגלל הרגשות שלנו..אני גם עדיין לא יודעת אם זו אהבה או לא.. כי אני מאוד הייתי רוצה את האהבה עם בעלי..
    בעלי לא מוכן לפנות ליעוץ זוגי וטוען שאני זאת שלא בסדר..למרות שהרבה פעמים אמר שהוא יודיע שהוא לא בסדר איתי...
    אני היום לא יודעת האם להתגרש או לחיות בתקווה שיבוא היום והוא ישתנה ואשכח מדבר שקורים לו אהבה...
    תעזרו לי בבקשה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ללא אושר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשואה-

בני
    09/10/2010

יפה שאת מוכנה לתת לקשר שלכם עוד צ'אנס, זה לא פשוט לנהל חיים תקינים שברקע קללות וצעקות,
    אבל אל תחכי לו, לכי ליעוץ לבדך, תבקשי לקבל כלים להעצים את אישיותך ולנסות להגיע אליו בדרך אחרת, תנסי את זה ותחליטי אח"כ אם יש עם מי לדבר,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללא אושר - תגובה

עדי בדיחי
    10/10/2010

מסכימה עם בני, כדאי שאת תגשי ליעוץ לבד ותרכשי קודם כל את הכלים להתמודד עם מה שאת מתארת- חוויות לא פשוטות בכלל. את זקוקה לתמיכה הזאת.

מזמינה אותך לקרוא את שאלה מס' 1 בשאלות הנפוצות שלנו- למה כדרי ללכת ליעוץ גם לבד ומה זה יכול לעשות לצד השני ולקשר הזוגי בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו