מה לעשות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    חסוי
    11/10/2010

אני במערכת יחסים עם גבר כבר עוד מעט 5 שנים ונורא רוצה להתחתן אך הוא לא רוצה כי אין לו עבודה טובה וכסף אני לא יודעת מה לעשות להיפרד ממנו או לא הוא לא אוהב שולחצים אותו לגבי חתונה והוא אומר לי אם את לא רוצה אז תלכי יש הרבה דברים שאני לא אוהבת בו אבל אני מפחדת להישאר לבד מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מערכת יחסים לא בריאה

דורית כהן
    12/10/2010

חסויה יקרה, ממש קשה לי לעודד אותך להישאר איתו כאשר את כותבת שיש הרבה דברים שאת לא אוהבת בו אלא שאת מפחדת להישאר לבד...
    לאור מה שכתבת כאן הייתי רוצה דווקא לעודד אותך לעזוב אותו, מה גם שהוא לא נשמע כל כך מעוניין בך ומדבריו ניתן להבין שהוא די אדיש כלפייך. כל הנתונים מצביעים על כך שזו מערכת יחסים שאינה בריאה לשניכם ועלייך להיאזר באומץ ולהיעמד על רגלייך שלך ולחתוך את הקשר הזה.
    חפשי דרכים לחזק את עצמך, להגדיל את הבטחון העצמי שלך, אם צריך - לכי לטיפול פסיכולוגי או לאימון אישי או לכי לסדנא לצמיחה אישית כגון הפורום של לנדמרק שאני מאוד ממליצה עליה מנסיוני האישי.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו